APIVITA

Apivita- brend prirodne kozmetike čiji proizvodi sadržavaju i do 100% prirodnih sastojaka, vode se efikasnošću sastojaka, te prirodnim i holističkim pristupom cjelokupnoj njezi i ljepoti. Stoga se svi proizvodi odnose prema koži kao cjelini, ne zaboravljajući da ona ima osnovne potrebe poput hidratacije, ali i stavljaju naglasak na posebne potrebe i stanja kože. Apivita slijedi kállos stil života, s uporištima u cjelokupnoj ljepoti, ravnoteži, dobrobiti i visokoj estetskoj vrijednosti.

Baza svih Apivita proizvoda je botanička infuzija koja mijenja običnu vodu, čime se osigurava da sama baza već ima mnoge prednosti. Dragocjena i 100% certificirana organska eterična ulja pružaju osjećaj okrepljenja i oslobađanja od stresa, djelujući kao aromaterapija. S druge strane, stručni tim Apivita kozmetologa i biokemičara svaki dan radi na pronalaženju najnovijih inovacija, poput patentirane metode ekstrakcije propolisa ili nove tehnike inkapsulacije matične mliječi.

U kombinaciji, ovi pristupi rezultiraju iznimno učinkovitom prirodnom kozmetikom s potpunom znanstvenom pozadinom, pružajući i osjećaj dobrobiti i učinkovite rezultate.

apivita_logo.jpeg
POVIJEST APIVITE

Grčka prirodna linija kozmetike APIVITA, inspirirana pčelinjim proizvodima i ekstraktima biljaka, nastala je 1979. godine. 

Tada su dva mlada farmaceuta i osnivača ove kozmetičke linije, Nikos i Niki Koutsaiana, napravili prvi prirodni sapun s proplisom te je započela proizvodnja APIVITA kozmetike. Ona se temeljila na njihovoj filozofiji koja govori da živući organizam kao pčela nikada ne prestaje stvarati vrijednosti: vrijednosti za društvo, vrijednosti za prirodno okruženje i vrijednosti za ekonomiju.

TAJNA APIVITE
O APIVITI
apivita_history_580x400.jpeg

Danas je APIVITA tvrtka sa snažnom filozofijom, vrijednostima, odgovornosti prema društvu, naslijeđu i inovativnim izgledom, koji osiguravaju njezin razvoj.

APIVITA je razvila preko 300 prirodnih, efektivnih i holističkih proizvoda za lice, tijelo i kosu, koji u sebi imaju formulu pčelinjih proizvoda visoke prehrambene vrijednosti, ekstrakte grčkih biljaka i čista eterična ulja, kao i mnogo drugih prirodnih inovacija i patenata. 

APIVITA je način života: životni stil koji dijele zaposlenici u Grčkoj i u ostalim dijelovima svijeta, dobavljači, pčelari i kultivatori, predavači i istraživači, farmaceuti i kupci diljem svijeta.

Strast i viziju APIVITA su prihvatili kupci u 15 zemalja diljem svijeta: Španjolskoj, Japanu, Hong Kongu, Sjedinjenim Američkim Državama, Cipru, Ukrajini, Rumunjskoj, Bugarsko, Belgiji, Nizozemskoj i drugima.
apivita_misija_580x400.jpeg
URONI U apivitU
Imate li pitanja o APIVITA kozmetici?

Naš tim stručnjaka rado će vam pomoći i odgovoriti na svaki vaš upit.

Pošaljite nam poruku
Ime *
Prezime *
Email *
Predmet *
Poruka *