Loading...

APIVITA zna na koji način pružiti kvalitetnu njegu i pažnju koži tijela

APIVITA-zna-na-koji-način-pružiti-kvalitetnu-njegu-i-pažnju-koži-tijela.jpg

Svi koji uistinu brinu o zdravlju, potvrdit će kako je pravilna njega tijela ključan dio svakodnevice. U konačnici, koža je najveća barijera koja nas štiti protiv cijelog spektra negativnih utjecaja iz okoline. Stoga je odabir proizvoda s visokim udjelom prirodnih sastojaka ključan kada je riječ o očuvanju zdravlja kože tijela i cjelokupnog organizama. 

 

Zahvaljujući bogatom udjelu prirodnih sastojaka u svojim proizvodima, grčki brend APIVITA već desetljećima čvrsto stoji na samom tronu proizvoda prirodne kozmetike. Kada je riječ o njezi kože tijela, APIVITA ništa nije prepustila slučaju.

 

Kako bi se pobrinula za specifične potrebe kože svakog pojedinca, APIVITA je dizajnirala raskošnu paletu koja se sastoji od čak 6 linija za njegu tijela.  Linije su inspirirane tretmanom aromaterapije i holističkim pristupom, a svakoj od njih zajedničko je što u sebi sadrže iznimno visok udio prirodnih sastojaka. Linije Caring Lavender, Refreshing Fig, Rose Pepper, Royal Honey, Tonic Mountain Tea i Pure Jasmine koži pružaju antioksidativnu zaštitu od vanjskih utjecaja, dubinsku njegu i hidrataciju.

 

Ipak, svaka od njih prilagođena je specifičnim potrebama pojedinaca koji svoju kožu žele održati zdravom i njegovanom. Svaki Apivitin proizvod za njegu tijela ima višestruke učinke te snagom čiste prirode, visokim udjelom prirodnih sastojaka, 100 % certificiranim organskim eteričnim uljima i prirodnim infuzijama koje koristi umjesto vode - korisniku nudi boljitak njegovog cjelokupnog bitka. Brend rođen davne 1979. godine u malenoj ljekarni u Ateni, izrastao je na čvrstim temeljima holističkog pristupa zdravlju i ljepoti. Strastveno uvjerenje grčkog brenda kako je ljepota ništa drugo doli neposredan pokazatelj stanja uma, duha i tijela, izrodilo je proizvodima prirodne kozmetike koji nude mnogo više od same njege.