Loading...

dr.brandt Skincare

anketa-selektivna.jpg

dr. brandt® skincare proizvodi visokoaktivna su njega kože. Formule su rezultat dermatološke prakse i iskustva Dr. Fredrica Brandta i brojnih kliničkih istraživanja. Bogata ordinacijska praksa, suradnja s vrlo zahtjevnom celebrity klijentelom i inovativni zahvati koje obavlja u ordinaciji omogućili su Dr. Brandtu formuliranje tehnološki naprednih proizvoda za njegu kože kako bi se popravile i spriječile nepravilnosti i oštećenja na koži, istovremeno osiguravajući zdrav, lijep i iznimno njegovan izgled kože.

 

DR. BRANDT PROIZVODI

Kao i sam Dr. Brandt, obožavamo se brinuti o svojoj koži! No, znamo da znanost o brizi kože može biti jako zbunjujuća, a čak i frustrirajuća. Stoga, naš cilj je učiniti vaš život bezbrižnijim i unijeti zabavu u njegu kože.

Tim Dr. Brandta se iznimno trudi kako bi izumio nove tehnologije zbog kojih će naši proizvodi bolje djelovati kako bi živjeli po očekivanjima Dr. Brandta. I na kraju, kako bi mogli kreirati životni stil koji vas vodi ka sreći i zdravoj koži.

Zahvaljujući dr.brandt® panelu stručnjaka za njegu kože, koju, zajedno, redefiniraju kako žene i muškarci razumiju svoju kožu i individualne potrebe, kako bi osigurali da odaberu proizvod koji će imati najbolji učinak za njihov tip kože.

Ovaj tim savjetnika o ljepoti, posebno izvanredan u svom stručnom području, formiran je kako bi potvrdio dr.brandt® proizvode njege kože kao vodeći inovator u industriji. Panel služi i kao inovativni nadzorni odbor, koji prolazi kroz posljednja inovativna otkrića i kompleksnu terminologije najnovije suvremene tehnologije.

 

NAŠA PRIČA

1. Kreirati proizvode koje možete koristite u vašem domu, a imaju učinke kozmetičkih zahvata.

2. Zalažemo se za kreiranje sigurnih, dermatoloških formula kako bi napravili put ka zdravom starenju. Spajanjem znanosti i moderne tehnologije, stvaramo proizvode koji su efektivni i učinkoviti te donose trajne rezultate, a koristite ih kod kuće.

3. Nekoliko odabranih, interdisciplinarnih stručnjaka koji uključuju najbolje dermatologe, nutricioniste, plastične kirurge, genetičare i kliničke estetičare kako bi poboljšali i pospješili rad i temelj Dr. Brandta.