Sve kategorije

Featured posts

Istaknute objave

Lifestyle

Neoviderm

Noviteti

Savjeti

Saznajte kako

Tretmani kose

Tretmani kože

Kraljevski tretman dostojan svake žene
Lifestyle
20. veljače 2020.

Kraljevski tretman dostojan svake žene

Dan žena danas se slavi u mnogobrojnim državama, a u nekim je čak proglašen i praznikom. Ženama je tako uobičajeno pokloniti cvijeće ili prigodni poklon kao znak pažnje za svakodnevni trud i rad u gotovo svakoj sferi života.

16_9-Kraljevski-tretman-dostojan-svake-žene.jpg

Svake godine, osmog dana u mjesecu ožujku slave se ekonomska, politička i društvena dostignuća pripadnica ženskog spola. Prvi put se ovaj datum počeo obilježavati prije 110 godina, temeljem deklaracije koja je donesena u SAD-u, a o tad je je poznat kao Međunarodni dan žena.

Od tog dana pa sve do danas, položaj žena u društvu se znatno promijenio. Bilo da se radi o rukovodećem položaju unutar velike organizacije, o važnoj političkoj funkciji ili pak o izvanrednim sportskim ili umjetničkim rezultatima, ne postoji mjesto ili pozicija koja nije rezervirana za žene.

 

Dan žena danas se slavi u mnogobrojnim državama, a u nekim je čak proglašen i praznikom. Ženama je tako uobičajeno pokloniti cvijeće ili prigodni poklon kao znak pažnje za svakodnevni trud i rad u gotovo svakoj sferi života. Zašto ove godine ne biste razmazili sebe ili jednu od žena u vašem životu i priuštili joj kraljevski tretman kakav i zaslužuje?! APIVITA, prirodna kozmetika koja svoje korijene vuče iz Grčke u svom širokom asortimanu proizvoda ima liniju koja je namijenjena glorifikaciji žene i njenoj prirodnoj ljepoti. APIVITINA Queen Bee linija, stvorena je kao lijek za kožu žena svih dobi.

 

Najveća odlika Queen Bee linije očituje se u tome da je APIVITA uspjela prenijeti moćne sastojke matične mliječi u najdublje razine keratinskog sloja kože. Inkapsulirana u liposome i obložena fosfolipidima, matična mliječ je transformirana i difuzirana bogatim hranjivim elementima poput aminokiselina, vitamina, šećera i masnih kiselina -  čime se koža pomlađuje iznutra. Štoviše, liposom je nositelj iznimno umirujućeg i hidratantnog faktora koji poboljšava hidrolipidni zaštitni sloj kože.

 

Ono što je također važno naglasiti je da APIVITA zamjenjuje vodu organskim prirodnim infuzijama koje proizvodima pružaju poglavito antioksidativne učinke. S obzirom na to da većina kozmetike u sebi sadrži preko 70% udjela vode, baza APIVITA proizvoda pa tako i cjelokupne Queen Bee linije bogata je antioksidantima.

 

APIVITINA Queen Bee linija sastoji se od kreme protiv starenja lagane teksture, kreme protiv starenja bogate teksture, dnevne kreme protiv starenja za lice sa zaštitnim faktorom SPF20, noćne kreme protiv starenja, kreme protiv starenja za područje oko očiju i seruma protiv starenja za lice.

 

Ove godine APIVITA slavi i veliki jubilej - 40. godišnjicu postojanja što uključuje i brojne inovacije na području prirodne kozmetike. Kao znak zahvalnosti onima koji su joj poklonili povjerenje, APIVITA je u ožujku, mjesecu kad slavimo žene svih dobnih skupina snizila svoju "kraljevsku" Queen Bee liniju za 40 posto. Uistinu jedinstvena prilika da razveselite "posebnu kraljicu" u vašem životu ili da sebi priuštite kraljevski tretman prirodne njege.

 

Zato što 40. godišnjica postojanja zaslužuje samo kraljevski tretman!