Loading...

Last minute XMAS shopping uz 80% popusta

blog.jpg

Darujte sebe i svoje bližnje s vrhunskim skincare proizvodima iz APIVITA, Dr.BRANDT skincare, Marvis, PHYTO, Jowaé i Lierac asortimana

Još niste kupili poklone? Nema veze jer vam Delmerion Beauty priprema last minute XMAS shopping do 80% popusta na šest brendova. Vrata u Zadarskoj 75 otvorena su za vas 17. i 18. prosinca od 10 do 21 sat, a u subotu 19. prosinca od 10 do 15 sati. Ovo je savršen trenutak da najkvalitetnije proizvode iz svijeta kozmetike kupite na do sada najvećem božićnom popustu i darujete ih svojim najdražima.

APIVITA prirodna grčka kozmetika više od 40 godina je predvodnik u miješanju propolisa, meda, pčelinjeg voska i matične mliječi, biljnih ekstrakata i organskih esencijalnih ulja te bilježi i utjelovljuje svoju stručnost, strast i predanost u svakom svom proizvodu, otkrivajući istinsku ljepotu svijetu.

Uz APIVITA kozmetiku, na popustu vas čekaju još dva predstavnika prirodne kozmetike, Jowaé i PHYTO. Jowaé kozmetika u sebi sadrži preko 93% prirodnih sastojaka, a nadahnuta je korejskom riječju „harmonija“ dok je PHYTO, prirodni brend za njegu kose i vlasišta koji u nekim proizvodima ima i 100% prirodnih sastojaka, prisutan na tržištu preko 50 godina.  

Kako bismo zadovoljili sve potrebe kupaca, svojim potrošačima nudimo i dva ekskluzivna dermokozmetička brenda. Lierac, nadahnut medicinskom estetikom, kombinira taj pristup s ekstremno strogim, preciznim znanstvenim i farmaceutskim procedurama te Dr.BRANDT skincare, visokoaktivna njega kože, stvorena u ordinaciji Dr. Fredrica Brandta u suradnji s vrlo zahtjevnom celebrity klijentelom i inovativnim zahvatima.

Posljednji, ali ništa manje važan brend je svjetski poznati Marvis. Prve fashion paste za zube u svijetu također možete naći na policama u Zadarskoj 75. Kultne, jedinstvene s vintage pakiranjima, ove paste za zube najbolji su božićni dar.