LIERAC LABORATOIRES_LOGO_2022.jpg
EKSKLUZIVNA FRANCUSKA KOZMETIKA

Inspirirani tehnikama estetske medicine od 1975. godine, laboratoriji LIERAC Paris oslanjaju se na najnovija vrhunska istraživanja.

Od PHYTOLASTILA, njegovog prvog proizvoda protiv strija, lansiranog 1975. u partnerstvu s Fondation du tissu conjonctif, do PREMIUM-a,  apsolutne linije protiv starenja inspirirane regenerativnom medicinom i kreirane u partnerstvu sa Sveučilištem Harvard, laboratoriji LIERAC Paris neprestano stvaraju kako bi kožama diljem svijeta pružili najbolju njegu.

Iz sinergije vještina nastao je jedinstven know-how brenda LIERAC Paris. Vrhunski izvor inspiracije za dermokozmetičku njegu Laboratoires Lierac kreće od estetske medicine, uključujući dermatologiju, do regenerativne medicine i naprednih lijekova.

LIERAC je razvio potpuni inovacijski ekosustav oko svog integriranog istraživačkog laboratorija i svojih partnerstava izgrađenih kako sa stručnjacima tako i s najvećim istraživačkim centrima.

Otkrij, prema mnogima, najbolji dermokozmetički brend – LIERAC.

O LIERAC KOZMETICI
O nama
Lierac_Premium_Sérum_RVB.jpg

Ekskluzivna francuska dermokozmetička linija inspirirana medicinskim dostignućima, koja koristi samo najbolje sastojke iz prirode i znanosti za postizanje vrhunskih anti-age rezultata.

Lierac kombinira ovaj pristup s ekstremno strogim, preciznim znanstvenim i farmaceutskim procedurama, koji čine naše proizvode kozmetičkim sredstvima čija su specifičnost i rezultati dobili odobravanje tisuća ljudi iz cijele Europe i svijeta.

Razvijen od strane jedinstvenog tima liječnika, istraživača i farmaceuta, Lierac proizvodi nude odgovore na potrebe ljepote čak i najzahtjevnijih potrošača. Osim toga, elegantna pakiranja i ugodna tekstura proizvoda pozicionira Lierac među vodeće na ljestvici kozmetike bazirane na tretmanima.
Lieriac_Premium_02-Creme_Voluptueuse_50mL.jpg
skincare za vašu kožu
Imate li pitanja o Lierac proizvodima?

Naš tim stručnjaka rado će vam pomoći i odgovoriti na svaki vaš upit.

Pošaljite nam poruku
Ime *
Prezime *
Email *
Predmet *
Poruka *