Loading...
  • Kategorije
Noćna krema za lice s retinolom
Dr. BRANDT Triple Active Retinol nova je noćna krema s više zadataka koja koristi najnoviju tehnologiju u isporuci retinola: retinol s trenutnim oslobađanjem i vremenski oslobađajući retinol u kombinaciji s bakuchiolom.
17. rujna 2021.
Dizajn bez naslova.jpg

Najteže mi je bilo pronaći noćni retinol koji ne iritira moju kožu i ne ostavlja ju crvenom. Mislim da sam konačno pronašala pravu kremu s retinolom! Lagana i kremaste teksture, lijepo se upija u kožu. Ujutro se probudim sa sjajnijim i glatkijim tenom. Koristim noćni retinol dr. BRANDT tek tjedan dana i već vidim značajne razlike. Uzbuđena sam što sam napokon pronašla proizvod s retinolom koji mi odgovara i jedva čekam vidjeti kako se nosi s finim linijama i borama pri daljnjoj uporabi. Preporučam svima!

Nakon ovakve recenzije mislimo da uvod za dr. BRANDT kremu s retinolom za lice nije potreban.

Dr. BRANDT Triple Active Retinol nova je noćna krema s više zadataka koja koristi najnoviju tehnologiju u isporuci retinola: retinol s trenutnim oslobađanjem i vremenski oslobađajući retinol u kombinaciji s bakuchiolom. Ova kombinacija, zajedno s esencijalnim hidratantnim sastojcima, osigurava duže, postojanije i ravnomjernije oslobađanje stabiliziranog retinola u kožu i minimizira iritaciju kože.

Pogodan za sve tipove kože, ovaj retinol osmišljen je tako da smanji pojavu finih linija i bora, posvijetli i poboljša neujednačen ton/teksturu kože, te potiče obnovu kože dok je hidratizira, čime pogoduje čvršćem i glatkijem tenu.

Retinol je iznimno dobro istražen i učinkovit aktivni sastojak za smanjenje finih linija i bora, ali često izaziva iritaciju i/ili suhoću zbog čega su mnogi oprezni pri stalnoj uporabi u rutini. Tu može pomoći nova dr. BRANDT Triple Active Retinol krema za lice s retinolom jer je formulirana s mješavinom hidratantnih sastojaka koji pomažu u smanjenju moguće iritacije koja proizlazi iz retinola. Koji su to sastojci?

Ceramidi - podržavaju zaštitnu barijeru kože koja pojačava hidrataciju i pomaže u obrani od agresora iz okoliša.

Skvalan - Izuzetan hidratant, zadržava bestežinsku vlagu, smiruje i poboljšava elastičnost kože lica.

Ekskluzivna botanička mješavina - jasmin, kamilica, krastavac, aloe vera i ekstrakt čička. Smiruju i hidratiziraju kožu.

 

Što se tiče teksture kreme, ona je lagane, kremaste teksture koja se brzo upija bez ikakvog osjećaja ljepljivosti ili masnoće. Dodatan bonus je što ova krema ne sadržava miris.

Ukoliko imate izrazito suhu kožu, preporuča se hidratizirati kožu prije i nakon nanošenja retinola kako ju retinoli ne bi dodatno isušili. Prvo koristite hidratantni serum, zatim nanesite retinol i na kraju nanesite bogatu hidratantnu kremu ili masku za spavanje.

Ako vaša koža nije izrazito suha, ne morate duplo hidratizirati kožu! Ukoliko je vaša koža normalna do masna, nakon nanošenja ove noćne kreme s retinolom možete koristiti samo hidratantnu kremu jer je formula prilično nježna, zahvaljujući bakuchiolu koji se oslobađa s vremenom.

 

Što se tiče retinola, manje je više! Zato samo nanesite tanki ravnomjerni sloj na čistu, suhu kožu lica i vrata. I ne zaboravite ujutro nanijeti kremu za sunčanje sa zaštitnim faktorom 50!

Ako tražite nježan, ali učinkovit retinol koji će vam dati izvrsne rezultate s manje potencijalne iritacije, ne možete pogriješiti s ovom noćnom kremom s retinolom.

Uz 3 različita oblika retinola, formula sadrži mješavinu hranjivih sastojaka poput Ceramida, Squalanea i umirujućih biljnih ulja, karite maslaca, aloe vere i vitamina E, tako da možete iskoristiti prednosti retinola protiv starenja bez neželjenih nuspojava.

Dr. BRANDT noćnu kremu s retinolom možete kupiti na Delmerion webshopu, u Mullerima i ljekarnama diljem Hrvatske.

Savjeti i novosti