Loading...
  • Kategorije
Regeneracija kože nakon nošenja maske za lice
Nošenje zaštitnih maski za lice, htjeli mi to ili ne, ostavlja negativan trag na koži lica te ona postaje suha, dehidrirana i beživotna. Upravo zbog toga, koži je potrebno osigurati prijeko potrebnu hidrataciju jer osim maski za lice na stanje kože utječe i visoka temperatura koja dolazi s godišnjim dobom u kojem se nalazimo.
14. srpnja 2020.
Instagram_apivita_maskice_blog.jpg

Nakon što je svijet pogodila pandemija koronavirusa, moramo svakodnevno, više nego inače, paziti na naše zdravlje. Nošenje zaštitnih maski za lice, htjeli mi to ili ne, ostavlja negativan trag na koži lica te ona postaje suha, dehidrirana i beživotna. Upravo zbog toga, koži je potrebno osigurati prijeko potrebnu hidrataciju jer osim maski za lice na stanje kože utječe i visoka temperatura koja dolazi s godišnjim dobom u kojem se nalazimo.

Timu stručnjaka u Delmerionu najvažnije je vaše zdravlje, ljepota i dobra emocija te su predložili nekoliko proizvoda iz asoritama Jowae i APIVITA skincare kozmetike s kojima će vaša koža blistati usprkos navedenim izazovima.

Prije svakodnevne jutarnje i večernje skincare rutine, prvo je potrebno nanijeti serum za lice kako bi hranjivi sastojci iz proizvoda što dublje hidratizirali i nahranili kožu. Serum iz Aqua Beelicious linije savršen je za ljetne dane i čuvanje kože od oštećenja zbog nošenja zaštitnih maski za lice. Formuliran sastojcima dobivenima fuzijom cistus, irisa, divlje ruže i meda, daje dugotrajnu hidrataciju i svježinu, posebno u ekstremnim uvjetima okoliša, kao što su izlaganje suncu i vjetar. Između ostalog, ovaj serum rebalansira i umiruje kožu od iritacija i crvenila, štiti je od vanjskih agresora pružajući joj zdraviji i revitaliziraniji izgled.

Kako bi upotpunili svoju beauty rutinu i još više smanjili spomenute negativne učinke, nakon Aqua Beelicious hidratantnog seruma za lice, nanesite Jowae hidratantnu kremu s antioksidativnim djelovanjem lumifenola, inovativnog Jowae sastojka dobivenog iz čuvarkuće. Ova krema lagane teksture rehidrira kožu, umiruje je i omekšava te joj vraća svježinu, prirodni sjaj i blistavost.

Uz svakodnevno njegu Jowae i APIVITA proizvodom, kako bi kožu dodatno hidratizirali i održali zdravom i nahranjenom, u svoju tjednu rutinu uvrstite i APIVITA Express Beauty maske za lice koje su namijenjene za sve tipove kože, kao što je maska za intenzivnu hidrataciju s krastavcem. Express Beauty maska za hidrataciju i umirivanje s kaktusom namijenjena je za njegu suhe i osjetljive kože i u sebi ima 92 posto prirodnih sastojaka. Osim njih, kožu će vam osvježiti i hidratizirati i maska za hidrataciju za osvježenje s aloe verom, maska za hidrataciju i hranjenje s medom te maska za hidrataciju i zaštitu od vanjskih faktora s morskom lavandom.

APIVITA u svojoj Express Beauty liniji za ovakvu potrebu nudi i izrazito popularnu masku maramicu za hidrataciju sa super aktivnim serumom avokada. Ova 100 posto biorazgradiva maska maramica savršeno pristaje uz lice, poput druge kože je te dubinski čisti, vlaži, omekšava i smiruje kožu.

Must have proizvod tijekom ljetnih mjeseci i prilikom nošenja maske za lice koji svakako trebate imati uz sebe u svakoj prilici je Jowae hidratantna maglica za lice sa cvjetnom vodicom japanske trešnje koja će u svakom trenutku osvježiti vaše lice. U sebi sadrži 97 posto prirodnih sastojaka i izuzetno osvježavajuća svojstva čime vlaži, umiruje i osvježava kožu, vraćajući joj prirodni sjaj. Možete ju raspršiti ujutro na kožu i pričekati nekoliko minuta kako bi se potpuno upila, a po potrebi je možete koristiti i nekoliko puta dnevno, kako biste hidratizirali kožu lica u svakom trenutku te tako smanjili negativne učinke  prilikom nošenja maske za lice

Savjeti i novosti