Loading...

U 28 DANA VRAĆA MLADOLIK IZGLED!

Dizajn bez naslova.png

Lierac PREMIUM Cure je izniman proizvod za njegu kože koji je proizašao iz Lierac Paris Laboratories. Sposoban da vaša koža izgleda mlađe u samo 28 dana, proizvod je također koncentrat koji je rezultat tehnološkog napretka koji vas pozivamo da otkrijete. Evo 10 činjenica o Lierac PREMIUM CURE serumu.

 

 

SAMO 28 DANA

 

Prva stvar koju trebate znati je: CURE je vrsta lijeka za kožu, kao što mu i naziv govori, namijenjen je za 28-dnevnu kuru.

Zašto 28 dana? Jednostavno zato što je to vrijeme potrebno vašoj koži da se regenerira. Lierac Cure je tu da pomogne vašim matičnim stanicama (mladim stanicama) da budu što učinkovitije... kako biste mogli vidjeti rezultate na svojoj koži.

 

 

ŽIVOTNI STRES

 

Prema kliničkoj studiji, žene koje pate od akutnog psihološkog stresa biološki su 9 do 17 godina starije od svoje stvarne dobi.

Ovaj dojam naglog starenja nije samo plod mašte – on je doista stvaran. Fiziološki se to može objasniti činjenicom da stanice prerano ulaze u starenje, što je proces kroz koji se stanice s vremenom mijenjaju, postupno se prestaju obnavljati, postaju neuravnotežene i u osnovi usporavaju.

Kada postoji višak senescentnih stanica, koža se pogoršava, što uzrokuje starenje kože.

 

REGENERATIVNA MEDICINA

 

Nastao je iz najnovijih otkrića stanica kože koja pomažu u ponovnom stvaranju tkiva i popravljanju bolesnih ili oštećenih tjelesnih organa

Lierac Paris Laboratories kombinira ta otkrića s pomlađivanjem, čime se obnavljaju funkcije senescentnih stanica.

Rezultat ova dva kombinirana pristupa je upravo Lierac PREMIUM Cure. Serum koji se bori protiv znakova starenja jučer, danas i sutra.

 

 

PRIZNATA UČINKOVITOST

 

Učinak PREMIUM Cure potvrđen je brojnim testnim panelima. Štoviše, proizvod je dobio i priznanja:

Dobitnik nagrade za najbolju inovaciju u njezi kože 2019. Clin D’œil

Dobitnik ELLE Canada i ELLE Québec nagrada za najbolji dnevni serum za 2020.

 

10 000 MIKROKAPSULA

 

U jednoj jedinoj bočici!

Zašto mikrokapsule? Zato što dopuštaju da sastojci ostanu očuvani i da se sjedine tek kada ih istisnete za nanošenje na lice.

 

MOĆ CRNOG CVIJEĆA

 

Lierac Paris Laboratories odabrao je sastojke crne orhideje, crne ruže i crnog maka za svoje PREMIUM proizvode. Dobro je poznata činjenica da su visoko pigmentirane biljke otpornije i imaju jaču antioksidativnu moć... što im, naravno, daje više korisnih kvaliteta.

 

 

PROTEIN MLADOSTI

 

Ovo je nadimak koji je dobio protein FOXO, odgovoran za regeneraciju matičnih stanica (koje su naše najmlađe stanice).

Lierac Paris Laboratories replicirao je ovaj protein i nazvao ga Hexapeptide-FX. Ovaj sastojak brine se za obnavljanje rezervi mladih stanica kože.

Evo jedne zanimljive činjenice: u velikim količinama ovaj protein može čak produžiti životni vijek subjekta za 20 do 30%!

Zahvaljujući Hexapeptide-FX-u, najvažnije stanice naše kože imaju veću sposobnost regeneracije.

Povećanjem zalihe mladih stanica, vaša će koža biti:

jača

gušća

podatnija

 

 

PROTEIN ZA POMLAĐIVANJE

 

GDF-11 protein je protein za pomlađivanje koji preokreće proces starenja u starijim stanicama.

Inspirirani ovim proteinom, Lierac Paris Laboratories razvili su svoju GDF-11 tehnologiju koristeći ekstrakte baobaba, koji imaju sposobnost obnavljanja karakteristika mladih stanica u starijim stanicama.

 

PREDNOSTI HYALU-3 KONCENTRATA

 

Sastavni dio ljudskog tijela, a posebno kože, molekule hijaluronske kiseline su poput spužve sposobne zadržati vodu – zapravo, samo 1 gram hijaluronske kiseline može zadržati nevjerojatnih 6 litara vode!

Na temelju ovog otkrića, Lierac Paris Laboratories kreirao je Hyalu-3 koncentrat koji kombinira 3 oblika hijaluronske kiseline za maksimalnu učinkovitost.

Vidjet ćete njegovu učinkovitost:

- odmah: nakon nanošenja osjetit ćete njegov učinak zaglađivanja na svojoj koži.

- kratkoročno: budući da je aktivna tvar u kapsuli, ima sposobnost da prodire duboko u kožu kako bi koži dala vidljivo gipkiji i mlađi izgled.

  • dugoročno: Lierac Paris Laboratories koristi ekstrakt plave agave, aktivan sastojak sposoban potaknuti proizvodnju hijaluronske kiseline koji će pomoći da vaša koža bude gušća i hidratiziranija.

 

7 PATENATA

 

Sretnih 7 je broj patenata koje drži PREMIUM Cure!

Od njih 7, 5 su za njegove mikrokapsule, a 2 za njegove jedinstvene sastojke: Hexapeptide-FX i GDF-11.

 

GDJE KUPITI LIERAC PREMIUM CURE?

 

Lierac Premium Cure, s obzirom na njegovu iznimnu učinkovitost i farmaceutska istraživanja koja potkrijepljuju djelovanje ovog seruma, možete naći na policama bolje opskrbljenih ljekarni, ali i na webshopu ovlaštenog distributera za LIERAC na www.delmerion.hr