Loading...
  • Kategorije
Biljni keratin iz laboratorija Phyto vraća život suhoj i oštećenoj kosi
Boravak u zatvorenom prostoru, manjak svježeg zraka i stres, uzrokovani novonastalom situacijom u kojoj smo se svi našli, uvelike su utjecali na strukturu i kvalitetu kose.
11. svibnja 2020.
Untitled design.jpg

Jeste li primijetili kako vam je kosa posljednjih mjeseci postala suha, oštećena i beživotna? Boravak u zatvorenom prostoru, manjak svježeg zraka i stres, uzrokovani novonastalom situacijom u kojoj smo se svi našli, uvelike su utjecali na strukturu i kvalitetu kose. Imajući to sve na umu, nije ni čudo da smo brigu o kosi stavili po strani.

Kosu ne peremo redovito, ne češljamo je dovoljno, vrlo često je držimo skupljenom u rep ili punđu što uzrokuje njeno oštećenje. S vlažnom ili mokrom kosom idemo i spavati, a uz sve navedeno, koristimo i puno manje proizvoda za njegu kose nego je to uobičajeno. Stoga je izrazito važno da redovito češljate i četkate svoju kosu i držite je što manje zavezanu u repu jer gumice za kosu dovode do oštećenja vlasi. Koristite šampone i regeneratore koji će nahraniti vašu kosu i vratiti joj živost, kao i dodatne preparate poput maski ili sprejeva za zaštitu oštećene i suhe kose.

Upravo će proizvodi iz PHYTOKERATINE linije vašoj kosi vratiti potrebnu živost, ukrotiti je te ju na adekvatan način pripremiti za ljeto i povećano izlaganje sunčevim zrakama. Biljni keratin nove generacije, sličan prirodnom keratinu kose glavni je sastojak PhytoKeratine linije za njegu oštećene kose, koja se sastoji od tri proizvoda – obnavljajućeg šampona i maske za oštećenu kosu te termo zaštitnog obnavljajućeg spreja.

Obnavljajući šampon čisti i vraća snagu oštećenoj i lomljivoj  kosi, oslabljenoj svakodnevnim štetnim vanjskim čimbenicima (sušenjem, češljanjem, ravnanjem). Njegovim redovnim korištenjem, kosi se  vraća snaga i fleksibilnost i ona postaje svilenkasto mekana.

Maska za kosu iz PhytoKeratine linije dodatno sadrži i rižine ceramide koji zaglađuju ljuskice i ispunjavaju mikrooštećenja na vlaknima kako bi ojačali osjetljivu kosu. Redovnim korištenjem oštećena vlakna kose se dubinski popravljaju te se kosi vraća snaga i fleksibilnost i ona postaje svilenkasto mekana.

PhytoKeratine termo-zaštitni obnavljajući sprej obnavlja i čuva unutarnju strukturu vlasi kako bi kosa bila svilenkasta, meka i sjajna. Njegova ekskluzivna formula trenutačno djeluje i daje dugotrajne rezultate: botanički keratin djeluje dubinski i rekonstruira vlas, a hijaluronska kiselina osigurava optimalnu hidrataciju. Inkapsulirani ceramidi djeluju na površini vlasi te obnavljaju i zaglađuju kutikulu popunjavajući mikropukotine. Ekstrakt biljke yun zhi sadrži proteine koje se aktiviraju toplinom i zadržavaju botanički keratin duboko u kosi - unutarnja struktura vlasi je ojačana, a vlas zaštićena od topline tijekom sušenja ili ravnanja.

Savjeti i novosti