Dizajn bez naslova (1).jpg
DR. BRANDT PROIZVODI

Dr.BRANDT stvara integrativna dermatološka rješenja koja sigurno i učinkovito tretiraju različite potrebe skincare zajednice. Podržane znanošću, ove formule daju maksimalne rezultate kako bi utrli put zdravoj, lijepoj koži tijekom cijelog života.

Kao vodeći brend u kliničkoj njezi kože, nudi cjelovit pristup njezi kože utemeljen na utvrđenoj kliničkoj i dermatološkoj stručnosti. To ne otvara samo put zdravoj koži, već i boljoj općoj dobrobiti.

Dr.BRANDT pruža sigurne, inovativne, učinkovite kliničke proizvode za njegu kože koji pomažu svakoj osobi da izgleda i osjeća se najbolje u svojoj zdravoj i njegovanoj koži.

Pokretač brenda je pomno odabrani tim interdisciplinarnih stručnjaka koji uključuje vrhunske dermatologe, nutricioniste, plastične kirurge, genetičare, kliničke estetičare i dermafikologe koji konstantno poboljšavaju i šire bazu znanja kako bi unaprijedili proizvode, a samim time pružili najmodernija rješenja u skincare-u.

Otkrij Dr.BRANDT proizvode za njegu kože i pruži svojoj koži sve što treba.

DR.BRANDT SVIJET
drbrandt_video_dispay_image.jpeg
dr. brandt priča
dbf_home_slide_bkgrd_1.jpeg
Dr. Brandt Zaklada

Dr. Brandt Zaklada posvećena je dobrobiti mentalnog zdravlja te je predana sigurnom i zdravom načinu da se brine, savjetuje i educira pojedince i zajednicu. Zaklada je pionir u koraku stvaranja lokalne, nacionalne i međunarodne platforme za destigmatizaciju razgovora koji se odnosi na mentalne probleme poput depresije i prevencije suicida.

Za što se zalažemo?

1. Kreirati proizvode koje možete koristite u vašem domu, a imaju učinke kozmetičkih zahvata.

2. Zalažemo se za kreiranje sigurnih, dermatoloških formula kako bi napravili put ka zdravom starenju. Spajanjem znanosti i moderne tehnologije, stvaramo proizvode koji su efektivni i učinkoviti te donose trajne rezultate, a koristite ih kod kuće.

3. Nekoliko odabranih, interdisciplinarnih stručnjaka koji uključuju najbolje dermatologe, nutricioniste, plastične kirurge, genetičare i kliničke estetičare kako bi poboljšali i pospješili rad i temelj Dr. Brandta.

drbrandt_potpis.jpeg
dr.brandt iz udobnosti vašeg doma
Imate li pitanja o dr.brandt skincare kozmetici?
Naš tim stručnjaka rado će vam pomoći i odgovoriti na svaki vaš upit.
Pošaljite nam poruku
Ime *
Prezime *
Email *
Predmet *
Poruka *