Sve kategorije

Featured posts

Istaknute objave

Lifestyle

Neoviderm

Noviteti

Savjeti

Saznajte kako

Tretmani kose

Tretmani kože

Energizirajuća njega s kumkvatom idealni je saveznik kože u proljetnom razdoblju
Noviteti
5. ožujka 2020.

Energizirajuća njega s kumkvatom idealni je saveznik kože u proljetnom razdoblju

Jowaé, francusko-korejska kozmetika nastala iz potrebe da se koži vrati ravnoteža narušena štetnim vanjskim uzročnicima predstavlja energizirajuću liniju s kumkvatom, supervoćem bogatm vitaminom C i mineralima.

Jowae-energizirajuća-linija-s-kumkvatom.jpg

Jowaé, francusko-korejska kozmetika nastala iz potrebe da se koži vrati ravnoteža narušena štetnim vanjskim uzročnicima predstavlja energizirajuću liniju s kumkvatom, supervoćem bogatm vitaminom C i mineralima. Ova linija, kao i svi proizvodi brenda Jowaé, koži vraća ravnotežu narušenu štetnim vanjskim uzročnicima, što je posebno važno u nadolazećem proljetnom razdoblju kad je koža lica beživotna i blijeda te isušena od hladnog zimskog zraka.

S dolaskom proljeća i sve ljepših dana i koža zahtjeva promjenu u njezi. Hidratacija, nutrijenti u obliku vitamina i minerala te revitalizacija, ključne su stvari na koje se treba obratiti pozornost prilikom odabira proizvoda za njegu lica. Sve to moguće je pronaći u tri proizvoda iz energizirajuće linije brenda Jowaé – noćne obnavljajuće krema-maske, vitaminske gel-kreme za lice i revitalizirajućeg vitaminskog gela za područje oko očiju.

Noćna obnavljajuća krema-maska osmišljena je za revitalizaciju umorne, beživotne kože tijekom noći. Visoka koncentracija lumifenola iz čuvarkuće, biljke sposobne preživjeti u najnepovoljnijim životnim uvjetima, pomaže koži da vrati ravnotežu i štiti je od svakodnevnih štetnih utjecaja (zagađenje, klimatske promjene, stres, umor...), a kumkvat, supervoće bogato vitaminom C i mineralima, vraća koži izgubljenu energiju i otklanja sve znakove umora. Sadrži i ekstrakt papaje s blagim enzimatskim djelovanjem kako bi se postigao efekt nove, obnovljene kože. Sadrži 96% sastojaka prirodnog podrijetla, nije komedogena, bez parabena, fenoksietanola, mineralnih ulja, sastojaka životinjskog podrijetla, silikona i sintetičkih boja.

Energizirajuća vitaminska gel-krema za lice s antioksidativnim djelovanjem lumifenola i kumkvatom, supervoćem bogatim vitaminom C i mineralima, vraća koži izgubljenu energiju i otklanja sve znakove umora. Sadrži i ekstrakt kofeina. Nakon korištenja, koža je hidratizirana sljedeća 24 sata, vidljivo revitalizirana i puna energije, a ten je trenutno osvježen i blistav, bez znakova umora. Revitalizirajući vitaminski gel za područje oko očiju uz antioksidativno djelovanje lumifenola i kumkvate, sadrži i ekstrakt bodljikave veprine, izuzetno djelotvoran protiv natečenosti i tamnih podočnjaka oko očiju. Nakon njegovog korištenja, koža oko očiju je hidratizirana, zaglađena i ojačana, a znakovi umora vidljivo smanjeni.

Uz navedene proizvode neizostavno je voditi računa o uravnoteženoj prehrani, dovoljnom unosu tekućine te fizičkoj aktivnosti. Sinergija svega navedenog dovest će do lijepe i zdrave kože lica, a upravo je to ideal koji je postao imperativ u današnjem svijetu.