Loading...
  • Kategorije
Hidratacija kao osnovni postulat u njezi kože
Apivita prirodna kozmetika za hidrataciju kože lice ✔ Pogledaj sve proizvode za njegu lica i tijela u webshopu i naruči online!
20. veljače 2020.
8.jpg

Kad govorimo o njezi kože lica, prvo i osnovno pravilo kojeg bi se svi trebali držati krije se u hidrataciji. Dehidriranu kožu lica vrlo je lako prepoznati po nelagodnom osjećaju zatezanja i nerijetko crvenilu koje se javlja kao nuspojava nedovoljne vlažnosti. Ovaj problem posebno dolazi do izražaja tijekom ljetnog razdoblja kad kožu povećano izlažemo sunčevim zrakama. Kako bi doskočila tom problemu grčki brend prirodne kozmetike APIVITA, kreirala je vodicu za lice s grčkim planinskim čajem koja pruža snažnu antioksidativnu zaštitu te revitalizira kožu lica.  

 

Vodica za lice infuzirana grčkim planinskim čajem svojim prirodnim sastojcima osvježava i dubinski hidratizira kožu te joj pruža efekt pomlađivanja. Sadrži čak 97 posto prirodnih sastojaka što ju čini idealnom i za najosjetljivije tipove kože. APIVITA je vodu zamijenila s biljnim infuzijama kako bi se pobrinula da proizvod bude bogat antioksidansima i drugim aktivnim sastojcima koji povećavaju njegovu učinkovitost. Za patentiranu infuziju grčkog planinskog čaja APIVITA je odabrala tri različite vrste planinskih čajeva (Sideritis Scardica, Sideritis Perfoliata, Sideritis Raeseri) koje su sakupljene od organskih kultura na Olimpu. Patentirana infuzija grčkog planinskog čaja povećava antioksidativna i hidratantna svojstva proizvoda.

 

Proizvod je idealan za vruće ljetne dane kad koži u trenu treba osvježenje i hidratacija. Bilo da ste u uredu, automobilu, na plaži ili brodu ili jednostavno obavljate svakodnevne stvari u gradu, vodica za lice s grčkim planinskim čajem vaš je saveznik u borbi protiv dehidriranosti kože i rješenje za trenutno osvježenje. U godini proslave velikog jubileja - 40. godišnjice postojanja, APIVITA je tijekom srpnja vodicu za lice s grčkim planinskim čajem snizila za nevjerojatnih 40 posto.

 

Osim vodice za lice s grčkim planinskim čajem, linija Aqua Vita, namijenjena dubinskoj hidrataciji kože lica također je snižena za 40 posto. Linija Aqua Vita sastoji se od četiri proizvoda koja će u potpunosti zadovoljiti dehidriranu kožu lica, bez obzira o kojem tipu kože se radi. Aqua Vita serum za hidrataciju i revitalizaciju s fitoendorfinima biljke konopljike i hijaluronskom kiselinom, 24h hidratantna i revitalizirajuća krema za područje oko očiju s fito endorfinima biljke konopljike i patentiranim ekstraktom propolisa, 24h hidratantna i revitalizirajuća krema za lice s fito endorfinima biljke konopljike i patentiranim ekstraktom propolisa za normalnu/suhu kožu i 24h hidratantna i revitalizirajuća krema za lice s fitoendorfinima biljke konopljike i patentiranim ekstraktom propolisa za masnu/mješovitu kožu sadrže od 95 posto do čak 98 posto prirodnih sastojaka te na blag, ali učinkovit način koži lica vraćaju potrebnu vlažnost. Linija Aqua Vita uskoro izlazi iz asortimana i zamjenjuje ju nova linija, također namijenjena hidrataciji pa je ovo idealan trenutak za nadopunu kozmetičkog ormarića ili torbice s nekim od proizvoda iz Aqua vita linije.

 

Kako bi i tijekom ljetnog razdoblja vaša koža ostala hidratizirana, iskoristite ovaj popust i pružite vašoj koži vrhunsku prirodnu njegu s potpisom APIVITA.

Savjeti i novosti