Loading...
  • Kategorije
Hidratacija kože lica uz pomoć lumifenola
Jowae kozmetika za njegu lica i tijela ✔ Pogledaj sve proizvode u webshopu i naruči online!
6. srpnja 2020.
Jowae-hidratantna-krema-za-lice-svijetle-i-tamne-nijanse-blog.jpg

Gubitak vlage iz kože postaje posebno vidljiv u ljetnim mjesecima, kad sunce, morska i klorirana voda iz bazena ostavljaju tragove na koži lica i tijela. Upravo zbog toga, njegu kože lica je potrebno prilagoditi te u svakodnevnu beauty rutinu uvrstiti proizvode za hidrataciju kože. Jowaé, francusko-korejska kozmetika nastala iz potrebe da se koži vrati ravnoteža narušena štetnim vanjskim uzročnicima u svojoj hidratantnoj liniji ima čak šest proizvoda koji će koži u trenutku vratiti prijeko potrebnu vlažnost: hidratantna maglica, lagana hidratantna krema za lice, bogata hidratantna krema za lice, svijetla i tamna tonirana hidratantna krema za lice i replumping maska za lice.

Hidratantna maglica sadrži visoku koncentraciju lumifenola, inovativnog Jowaé sastojka dobivenog iz čuvarkuće i hidratantnu cvjetnu vodicu japanske trešnje. Lagana i bogata krema za lice rehidriraju, umiruju i omekšavaju i hrane kožu te joj vraćaju svježinu, prirodni sjaj i blistavost. Obje kreme nisu komedogene te ne sadrže parabena, fenoksietanole, mineralna ulja, sastojke životinjskog podrijetla i sintetičke boja.

Tonirane hidratantne kreme za lice svijetle i tamne nijanse koži daju vlagu i trenutačno ujednačavaju ten, vraćajući mu zdrav izgled, prirodni sjaj i blistavost. Replumping maska za lice obogaćena je hidratantnim kompleksom slatkog badema i lanenih sjemenki s ljekovitim svojstvima te biljnim glicerinom. Sadrži 96% sastojaka prirodnog podrijetla, bez parabena je, fenoksietanola, mineralnih ulja, sastojaka životinjskog podrijetla, silikona i sintetičkih boja.

Svi proizvodi iz Jowaé linije za hidrataciju kože sadrže od 88 do 90 posto prirodnih sastojaka, što dodatno smanjuje alergijske reakcije na koži. Jowaé kozmetiku moguće je pronaći u odabranim ljekarnama te na web shopu: www.delmerion.hr.

Savjeti i novosti