Sve kategorije

Featured posts

Istaknute objave

Lifestyle

Neoviderm

Noviteti

Savjeti

Saznajte kako

Tretmani kose

Tretmani kože

Kako je nastao Marvis?
Lifestyle
27. siječnja 2020.

Kako je nastao Marvis?

Marvis je postala prva fashion zubna pasta, koja se oduvijek isticala svojim jedinstvenim, vintage izgledom, a kreirana je prvenstveno za pušače kako bi imali što dugotrajniji svježi dah. S obzirom na to da su je dnevna rutina mnogih muškaraca, posebno dobrostojećih, bila posjeta brijačnici, Marvis se našao u ponudi na policama brojnih talijanskih brijačnica, a potom se proširio i u svijetu.

Marvis-pagA4-TESCHIO.jpg

Čini se kako su današnji muškarci zaboravili, ili možda nikada nisu ni naučili, uživati u jutarnjoj rutini brijanja. Danas su u potrazi za što oštrijim britvicama i raznim aparatima za brijanje kako bi se što prije riješili neželjenih dlačica na licu. No, što je sa starim običajima, kada su muškarci odlazili u brijačnice i istinski uživali u svakodnevnoj njezi? Pitate se sada zašto govorimo o brijačnicama i kako su povezane s Marvis pastama za zube? Pa, vrijeme je da saznate…

Ludovico Martelli je još 1908. godine u Italiji osnovao tvrtku Proraso, koja se danas hvali bogatom povijesti proizvoda za brijanje i kolekcijom srodnih brendova. Od samog početka njegovali su luksuz i težili prema fashion lifestyleu, stoga su prigrlili razne brendove kozmetike i njege tijela koji su u to doba težili istim ciljevima na tržištu. Kako je tvrtka rasla, Ludovicov sin, Piero, želio je pokrenuti svoju liniju proizvoda za njegu kože, a potom se i proširiti na svijet te okupiti srodne i luksuzne proizvode pod Proraso.

Tako se u njihovoj „kući“ našao i brend pasti za zube Marvis. Marvis je postala prva fashion zubna pasta, koja se oduvijek isticala svojim jedinstvenim, vintage izgledom, a kreirana je prvenstveno za pušače kako bi imali što dugotrajniji svježi dah. S obzirom na to da su je dnevna rutina mnogih muškaraca, posebno dobrostojećih, bila posjeta brijačnici, Marvis se našao u ponudi na policama brojnih talijanskih brijačnica, a potom se proširio i u svijetu.

Inače, Marvis je rođen davne 1958. godine u Firenci, Italiji, a osnovao ga je Earl Franco Cella di Rivaradates. Još u prošlom stoljeću, filozofija brenda koji je svijet obogatio nesvakidašnjim pastama za zube, bila je stvoriti nešto potpuno nekonvencionalno, autentično i svakako – ispred svog vremena, što se slagalo s temeljnom misli uspješne obitelji. Na opće zadovoljstvo svih onih koji njeguju visoke postulate izvrsnosti kada je u pitanju estetika i luksuzna kvaliteta življenja, Marvis pasta za zube je prvi i pravi odabir.