Loading...
  • Kategorije
Kako ukloniti sve prištiće na licu?
Koncentrat za tretman prištića je ciljana njega za sve vrste prištića iz Lierac Sebologie linije.
12. svibnja 2020.
Instagram_lierac_hellas_50019342_182399629399183_-blog.jpg

Koncentrat za tretman prištića je ciljana njega za sve vrste prištića iz Lierac Sebologie linije. Inspiriran je dubinskim pročišćavajućim tehnikama koje sadrže adstringentni cinkov glukonat, keratoličku salicilnu kiselinu, antibakterijsku azelainsku kiselinu koja djeluje na prištiće te antiseptički kalaminski puder.

Ovaj Sebologie koncentrat za tretman prištića sprječava širenje bakterija koje uzrokuju upale, a koristi se kao noćna njega protiv svih vrsta potkožnih prištića te za uklanjanje ostataka akni kako bi spriječio stvaranje ožiljaka.

Nanosi se ciljano na sam prištić i ostavi preko noći da djeluje. U slučaju da se radi o potkožnom prištu ubrzava njegovo sazrijevanje, ali bez upalnog procesa odnosno neutralizirajući upalni proces.  

Ako se radi o ostacima akni ubrzava skidanje mrtvih stanica kože bez nastajanja samog ožiljka na mjestu prišta. Može se koristiti kod pubertetskih akni, menstrualnih i svih drugih vrsta prištića, jedino se ne može koristiti na otvoreno prišt.

Kako se koristi?

  1. Prije upotrebe nemojte mućkati.
  2. Otopina se sastoji od praška na dnu bočice i tekućine iznad njega koji mora ostati takav. S vatenim štapićem umočite u otopinu dok vrh štapića ne dotakne prah na dnu bočice i povucite prema gore. Naime, ovakvim korištenjem vateni štapić se oblaže aktivnim sastojcima u prahu, a izvlačenjem štapića iz otopine dolazi do aktivacije sastojaka koje potom direktno nanosite na prištiće.
  3. Najbolje koristiti navečer, ne ispirati.

Savjeti i novosti