Loading...
  • Kategorije
Marvis Jasmin i Aquatic Mint
Dvije arome posebno se ističu tijekom proljeća i ljeta, a to su Jasmin i Aquatic Mint. Jednostavno rečeno, životu daju posebnu notu.
25. svibnja 2020.
20200522_150803.-blog.jpg

Marvis, kultni brend pasti za zube u svojoj stalnoj postavi ima osam okusa – Classic Mint, Jasmin Mint, Aquatic Mint, Anise Mint, Whitening Mint, Amarelli Licorice, Ginger Mint te Cinnamon Mint. Dvije arome posebno se ističu tijekom proljeća i ljeta, a to su Jasmin i Aquatic Mint. Jednostavno rečeno, životu daju posebnu notu.

Okus Aquatic Minta nalazi se u luksuznoj pasti za zube koja već na prvi okus podsjeća na dobra stara vremena i bezbrižne dane provedene uz more. Povjetarac plavetnila s nježnim dodirom hladnoće mente je idealna kombinacija koja će vas obgrliti svojim oceanom svježine.   

Ako nas pitate kako bismo opisali Aquatic Mint pastu za zube, rekli bi kao miris laganog povjetarca mora, kao kristalno bistru vodu, osvježenje mente u čistoj senzaciji vala u tubi.  

Još vam samo možemo reći kako smo sigurni da će Marvis Aquatic Mint pasta za zube unijet poseban stil i eleganciju u tako jednostavnu rutinu kao što je pranje zubi.

S druge strane, okus jasmina daje užitak nesvakidašnjeg i uzbuđenje nepoznatog s cvjetnom rapsodijom koja budi sva osjetila.

Iznenađujućim i privlačnim spojem nježnog jasmina s daškom snažne mente pruža osjećaj senzacije i harmonije Mediterana. Iako okus mente u pasti za zube nije dovoljno snažan kako bi prevladao okus jasmina, ima dovoljnu snagu kako bi omogućio dugotrajnu svježinu.  

Usudimo se reći da Marvis Jasmin Mint pasta za zube multiplicira sva osjetila kako bi ih u potpunosti osvježila i razbudila. Tu tvrdnju potkrepljuje i činjenica kako je jasmin poznat svom antidepresivnom djelovanju. Ulje od jasmina djeluje kao antidepresiv i potiče dobro raspoloženje, pozitivne misli i daje cjelokupan osjećaj euforije dok je čaj od jasmina djelotvoran u smanjivanju stresa i anksioznosti. Miris jasmina djeluje vrlo umirujuće na živčani sustav, a čak smanjuje i broj otkucaja srca.

Ako do sada niste zavoljeli talijanski brend Marvis, vrijeme je da ovu drsku, kulturnu, originalnu, jednom riječju – suvremenu, pastu za zube, isprobate i zavolite. On nadilazi tradicionalne koncepte paste za zube. To je svijet koji je znatiželjan i otvoren za nove stvari: on transformira jednostavne svakodnevne geste u trenutke čistog užitka. Ta misao je bila temelj za stvaranje ironičnog i neobičnog, ali istovremeno ugodnog. Paste za zube s potpisom Marvisa osvajaju svojom teksturom, iznimno su kompaktne i ugodne, a nude i savršenu zaštitu koja daje nepogrešiv osjećaj svježine i nezaboravan osmijeh.

 

Savjeti i novosti