Sve kategorije

Featured posts

Istaknute objave

Lifestyle

Neoviderm

Noviteti

Savjeti

Saznajte kako

Tretmani kose

Tretmani kože

Maske za lice i pilinzi idealan su beauty saveznik
Savjeti
20. veljače 2020.

Maske za lice i pilinzi idealan su beauty saveznik

Maske za lice i pilinzi jedan su od glavnih beauty saveznika prilikom povratka s godišnjih odmora. Vrijeme je to kad naša koža zahtijeva posebnu njegu, kako bismo joj vratili vlažnost i elastičnost, učinili je blistavom te je pripremili za hladnije vremenske dane koji slijede.

16_9-Maske-za-lice-i-pilinzi-idealan-su-beauty-saveznik.jpg

Maske za lice i pilinzi jedan su od glavnih beauty saveznika prilikom povratka s godišnjih odmora. Vrijeme je to kad naša koža zahtijeva posebnu njegu, kako bismo joj vratili vlažnost i elastičnost, učinili je blistavom te je pripremili za hladnije vremenske dane koji slijede. Bilo da vam je potrebno učvršćivanje kože i revitalizacija, hidratacija i umirivanje, detoksikacija ili jednostavno dubinski želite očistiti kožu lica, APIVITA, grčki brend prirodne kozmetike ima rješenje za vas. 

 

APIVITA Express beauty maske za lice namijenjene su svim tipovima kože, hidratiziraju kožu lica, hrane je hranjivim tvarima, rade nježni piling, revitaliziraju je, daju koži elastičnost, dubinsko je čiste i zaglađuju. Ukoliko se odlučite za masku za lice s matičnom mliječi, možete očekivati učvršćivanje i revitalizaciju kože lica, uz 97% prirodnih sastojaka. Express piling maska za lice s marelicom namijenjena je za sve tipove kože, a u sebi sadrži 94% prirodnih sastojaka.  Marelica, omiljeno sočno voće mediteranskog područja, nježno čisti kožu lica bez isušivanja. Maska za lice s aloe verom namijenjena je za hidrataciju i osvježenje, pogodna je za sve tipove kože, a u sebi sadrži 96 % prirodnih sastojaka.Ukoliko je vašoj koži potrebna dubinska eksfolijacija, APIVITA ima rješenje u obliku piling maske za lice s maslinom.

 

Express beauty linija maski za lice uključuje i dva nedavno predstavljena proizvoda - masku za lice u maramici s avokadom koja je namijenjena dubinskoj hidrataciji kože i crna maska za lice u maramici s rogačem namijenjenu pročišćavanju i detoxu kože lica.

 

U nekoliko formula proizvoda, APIVITA zamjenjuje vodu infuzijom organskih grčkih planinskih čajeva vrste Sideritis Syriaca.  Bogat izvor antioksidanata, grčki planinski čaj osnažuje proizvode s flavonoidima, štiti od slobodnih radikala i pruža prevenciju protiv starenja. Za patentiranu infuziju grčkog planinskog čaja APIVITA je odabrala tri različite vrste planinskih čajeva (Sideritis Scardica, Sideritis Perfoliata, Sideritis Raeseri) koje su sakupljene od organskih kultura na Olimpu. Patentirana infuzija grčkog planinskog čaja povećava antioksidativna i hidratantna svojstva proizvoda.