Loading...

Otkrijte zašto je Acidex otopina za dezinfekciju ruku pravi proizvod za vas

93109508_1253140061556152_7262688576825982976_n.jpg

Nalazimo se u vremenu u kojem smo pod hitno i preko noći morali promijeniti svoje navike življenja. Od socijalnog distanciranja, rada od kuće pa sve do osim česte higijene ruku i dezinfekcije uslijed pandemije korona virusa.

Naime, Svjetska zdravstvena organizacija savjetuje kako je redovito pranje i dezinfekcija ruku jedna od najvažnijih mjera kako bi se zaštitili od virusa. Nakon svakog dolaska u stan, diranja radnih površina koje prethodno nisu dezinficirane, odlaska na bankomat, a u poštama i dućanima nas na ulazu već čekaju dezinfekcijska sredstva kako bi i pri ulasku i izlasku „ubili“ neželjene viruse i bakterije na rukama.

Većina bakterija se prenosi rukama koje mi sami prenosimo na lice, nos, usta i oči. Čak i ako mislite kako ne dodirujete svoje lice, napravite mali pokus – snimajte se barem pola sata, dok radite ili kuhate kako bi mogli vidjeti koliko ste puta nesvjesno dodirnuli svoje lice.

Upravo zbog toga, kako bi zaštitili ruke, a time i sebe, dobro je dezinficirati ih Acidex otopinom za dezinfekciju ruku na bazi alkohola od čak 70% što je dovoljno dobar postotak alkohola za dobru dezinfekciju.

Laički rečeno, dezinficijensi su tvari koje služe kako bi smanjile broj mikroorganizama s površina poput radnih ili ljudskog tijela (najčešće ruku) i smanjuju rizik infekcije kada dotičete površine rukama, a njima dirate lice – usta, nos i oči.

Posebnost Acidex otopine je u tome što je to otopina za kiruršku higijenu i dezinfekciju te se preporučuje 30 sekundi utrljavati u dlanove kako bi ih se što bolje dezinficiralo ruke, a za kiruršku dezinfekciju 3 minute trljati dlanove do laktova.

Acidex se zbog svoje kvalitetne formule koristi u širokoj medicinskoj upotrebi te ga možete pronaći u brojnim ordinacijama poput opće medicine, kirurške, ginekološke, stomatološke, itd., a čak se koristi i u dezinfekciji medicinske opreme.

Bitno je znati kako on ne isušuje ruke, jer mnogi dezinficijensi upravo to i rade, već on ostavlja puderasti osjećaj mekoće te za sobom ne ostavlja neugodan miris alkohola jer on jako brzo isparava.

Stoga, dobro zaštitite ruke s Acidex otopinom za dezinfekciju ruku na bazi alkohola, i uvelike spriječite širenje virusa. Time zaštititi sebe i sve koje volite.