Loading...

Što promovira APIVITA?

112.jpg

PRIRODNA BRIGA O LJEPOTI 

Dva farmaceuta osnovala su u Ateni, 1979. godine, kozmetički brand APIVITA („Život pčele“) po načelima odgovorne organizacije koja nudi učinkovita prirodna rješenja za lice, tijelo i kosu, nastala iz pčelinjih proizvoda i moćne grčke flore. 

 

ROĐENJE PČELA U GRČKOJ PRIRODI

U samom srcu Mediterana, grčki teritorij nudi iznimnu biološku raznolikost koja se oblikovala i održavala milijunima godina oprašivanjem pčela. Tamo je priroda obdarena s beskonačnim svojstvima. I zaista, kako bi preživjeli u tom južnom kraju, prirodna vegetacija razvija visoku koncentraciju biomolekula koje pojačavaju otpornost, promiču regeneraciju i daju veliku biološku vrijednost. Istovremeno, taj očuvani i osnaženi ekosustav daje jedinstveno utočište autohtonim pčelama, koje stvaraju najčišći nektar. On je prepoznat kao jedan od svjetskih najučinkovitijih zaštita kože koji ponovno uspostavlja ravnotežu i pomlađuje tvari.

 

ZNANSTVENA SAZNANJA

U skladu s održivim izvorima materijala, upravljanjem najsigurnijim postupcima izdvajanja i slijedeći najtransparentniju mogućnost utvrđivanja podrijetla, APIVITA primjenjuje najmodernije tehnologije prirodne kozmetike kako bi kreirala 100% prirodnih pripravaka s dokazanom učinkovitošću.

 

POLLINATE BEAUTY

Već 40 godina vodstva u miješanju propolisa, meda, pčelinjeg voska i matične mliječi s ekstraktima biljaka i organskim eteričnim uljima, APIVITA bilježi i utjelovljuje svoju stručnost, strast i predanost sa svakim proizvodom, pokazujući pravu ljepotu svijetu.