Upoznajte Delmerion

delmerion.jpg

Tvrtka Delmerion d.o.o. od 2012. godina je jedna od vodećih dobavljača selektivne i preparativne kozmetike za njegu kože i kose te pasta za zube koje su svojim inovativnosti zauvijek promijenile percepciju o njezi najljepšeg ukrasa na licima svakog pojedinca.

Naša priča je započela s jednostavnom misijom i čvrstim uvjerenjem kako je ljepota sinonim za jednu cjeloživotnu filozofiju. Tržište smo obogatili svjetskim renomiranim brendovima koji su našim posredstvom vratili moć i snagu u ruke naših potrošača.

Za nas je zdravlje = ravnoteža i upravo zato smo na globalnom svjetskom tržištu cijenjeni kao ekskluzivni zastupnik proizvoda, temeljenih na iscjeljujućim prirodnim ekstraktima koji nude rješenja za sve potrebe suvremenog čovjeka i njegovog ritma života.

Naš istraživački tim kontinuirano prati potrebe korisnika kako bi pratili korak s tržišnim kretanjima te se trudimo imati i pravovremene informacije o potrebama potrošača. Anticipiramo trendove i predstavljamo ih poštujući želje i ritam tržišta – marketing naših proizvoda je edukativan, ugodan i produktivan.

Sve to čini nas pouzdanim partnerom našim principalima, kupcima i krajnjim korisnicima s kojima predano radimo na razvoju svijesti o tome što stavljamo na svoju kožu i što unosimo u svoj organizam.