Loading...
  • Kategorije
Upoznajte Delmerion
Tvrtka Delmerion od 2012. godina je jedna od vodećih dobavljača selektivne i preparativne kozmetike za njegu kože i kose te pasta za zube koje su svojim inovativnosti zauvijek promijenile percepciju o njezi najljepšeg ukrasa na licima svakog pojedinca.
27. siječnja 2020.
prirodna kozmetika.png

Tvrtka Delmerion Beauty osam je godina za redom jedna od vodećih dobavljača selektivne i preparativne kozmetike za njegu kože i kose u Hrvatskoj te Marvis pasta za zube koje su svojom inovativnosti zauvijek promijenile percepciju o njezi najljepšeg ukrasa na licima svakog pojedinca.

Naša priča je započela s jednostavnom misijom i čvrstim uvjerenjem kako je ljepota sinonim za jednu cjeloživotnu filozofiju. Tržište smo obogatili svjetskim renomiranim brendovima poput Apivite, prirodne grčke kozmetike, Dr.BRANDT skincare brenda koja nam stiže iz Miamija, francuskim brendovima Lierac, bezvremenim PHYTO za njegu kose te s prvom francusko-korejskom kozmetikom Jowaé, koji su našim posredstvom vratili moć i snagu u ruke naših potrošača.

Mi želimo dati balans kože i kose našim kupcima, ali i filozofijom naših brendova, unutarnji balans i mir. Jer, u zdravom tijelu se nalazi i zdravi duh! Upravo smo zato na našem tržištu cijenjeni kao ekskluzivni zastupnik proizvoda, temeljenih na iscjeljujućim prirodnim ekstraktima koji nude rješenja za sve potrebe suvremenog čovjeka i njegovog ritma života.

Naš istraživački tim kontinuirano prati potrebe korisnika kako bi pratili korak s tržišnim kretanjima te se trudimo imati i pravovremene informacije o potrebama potrošača. Anticipiramo trendove i predstavljamo ih poštujući želje i ritam tržišta – marketing naših proizvoda je edukativan, ugodan i produktivan.

Sve to čini nas pouzdanim partnerom našim principalima, kupcima i krajnjim korisnicima s kojima predano radimo na razvoju svijesti o tome što stavljamo na svoju kožu i što unosimo u svoj organizam.

Upravo zbog naše pouzdanosti, vjernosti i zadovoljstva naših potrošača, otvorili smo i novi APIVITA store u samom srcu Zagreba, na adresi Gundulićeva 9, uz već otvorenu oazu u Splitu, na adresi Narodni trg 1. Mjesto je to u kojem vlada ozračje pozitivne energije koja obuzima cijelo tijelo i duh i budi sva čula. U arhitektonskom smislu, dizajn nove APIVITA oaze stvoren je s velikom strašću, a odražava filozofiju, vrijednosti i nadahnuće APIVITE.

Svaki posjetitelj naših APIVITA dućana imat će priliku doživjeti jedinstveno iskustvo kupovine kroz proizvode, njihova pakiranja i prirodne materijale koji su u korelaciji sa svime što brend predstavlja. Kroz interaktivan pristup, APIVITA vodi svakog posjetitelja na holističko putovanje, u kojem nema mjesta za ništa drugo osim uživanja i prepuštanja najmirisnijim i najučinkovitijim prirodnim proizvodima.

Pod Delmerion Beauty okriljem nalazi se još jedan prirodni brend, Jowaé, s motom CLEAN&NATURAL, koji u sebi sadrži preko 95% prirodnih sastojaka. Nadahnut je korejskom riječju harmonija, a nastao je iz potrebe da koži vrati ravnotežu narušenu štetnim vanjskim uzročnicima i to je postignuto u prvom redu zahvaljujući inovativnom ekskluzivnom patentiranom sastojku lumifenolima, moćnim antioksidansima izoliranima iz čuvarkuće, biljke sposobne preživjeti u najnepovoljnijim vremenskim uvjetima.

Treći prirodni brend kojim se posebno ponosimo je PHYTO za njegu kose i vlasišta koji je na tržištu preko 50 godina. PHYTO je stvorio celebrity frizer, Patrick Alès, davno prije pojave ekološke svijesti i botaničkih trendova za njegu kose. Sve je počeo kada je Patrick radio kao šegrt u salonima u Parizu tijekom 1950-ih godina. Primijetio je da proizvodi s kemikalijama uzimaju danak u rukama frizera i njihove klijentele. Njegove prve ideje su bile stvaranje puno nježnijih i manje štetnih proizvoda za kosu.

Fasciniran prirodom, odlučio je proučiti moć biljaka, njihove povijesti, korištenja u prirodnoj medicini i moguću ulogu u otkrivanju kosine prirodne ljepote. Počeo je pronalaziti put kako bi spasio suhu i izbijeljenu kosu svojih klijenata u 60-im godinama te su nastali prvi proizvodi: HUILE D’ALÈS i PHYTO 7.

Osim prirodnih brendova, kako bi zadovoljili sve potrebe kupaca, svojim potrošačima nudimo i dva ekskluzivna dermokozmetička brenda nadahnuti medicinskom estetikom, Lierac i Dr.BRANDT skincare.

Lierac kombinira ovaj pristup s ekstremno strogim, preciznim znanstvenim i farmaceutskim procedurama, koji čine naše proizvode kozmetičkim sredstvima čija su specifičnost i rezultati dobili odobravanje tisuća ljudi iz cijele Europe i svijeta.

Razvio ga je jedinstveni tim liječnika, istraživača i farmaceuta, a proizvodi iz Lierac brenda nude odgovore na potrebe ljepote čak i najzahtjevnijih potrošača. Osim toga, elegantna pakiranja i ugodna tekstura proizvoda pozicionira Lierac među vodeće na ljestvici kozmetike bazirane na tretmanima.

Dr.BRANDT skincare proizvodi visokoaktivna su njega kože. Formule su rezultat dermatološke prakse i iskustva Dr. Fredrica Brandta i brojnih kliničkih istraživanja. Bogata ordinacijska praksa, suradnja s vrlo zahtjevnom celebrity klijentelom i inovativni zahvati koje obavlja u ordinaciji omogućili su Dr. Brandtu formuliranje tehnološki naprednih proizvoda za njegu kože kako bi se popravile i spriječile nepravilnosti i oštećenja na koži, istovremeno osiguravajući zdrav, lijep i iznimno njegovan izgled kože.

Uz ovih šest brendova, svoje mjesto je pronašao i neoVIDERM višenamjenska emulzija za kožu. Ona pojačava zaštitu kože tako što obnavlja hidrolipidni sloj kože odnosno tanki sloj koji je sastavljen od znoja i sebuma, kao i odljuštenih stanica rožnatog sloja, a pokriva cijelu površinu kože djelujući kao zaštitna barijera. Dubinski hidratizira, smiruje opekline i upalne procese te pospješuje i ubrzava regeneraciju kožnog tkiva te je jedna od proizvoda koje uvijek morate imati u svom kućanstvu.

Savjeti i novosti