Loading...
  • Kategorije
Phyto Plage linija iz laboratorija Phyto nudi potrebnu zaštitu kose za vrijeme i nakon izlaganja na suncu
Laboratorij Phyto je kreirao liniju Phyto Plage, namijenjenu zaštiti kose prilikom i nakon izlaganja na suncu. U liniji se nalaze zaštitno ulje za kosu i hidratantni šampon nakon sunčanja, namijenjen njezi kose i tijela.
9. lipnja 2020.
Phyto-Plage-hidratantni-sampon-za-kosu-i-tijelo-web.jpg

Prilikom prvih odlazaka na more većina ljudi vodi računa o zaštiti kože, dok kosa ostaje zapostavljena ili pada u drugi plan. No kosa, baš kao i koža iziskuje zaštitu i njegu tijekom visokih temperatura jer UV zrake, vjetar, morska i bazenska voda ostavljaju na njoj značajne tragove. Upravo zbog toga, laboratorij Phyto je kreirao liniju Phyto Plage, namijenjenu zaštiti kose prilikom i nakon izlaganja na suncu. U liniji se nalaze zaštitno ulje za kosu i hidratantni šampon nakon sunčanja, namijenjen njezi kose i tijela.

Phyto Plage luksuzno zaštitno ulje za kosu ima wet-look učinak i posebno je namijenjeno za njegu jako suhe i oštećene kose tijekom boravka na suncu i u doticaju s morskom ili bazenskom vodom. Formula s hranjivim voskom masline daje blistav sjaj i istovremeno štiti kosu od štetnog djelovanja sunca, klora i slane vode. UV filter štiti kosu kako bi se očuvala živost boje i smanjila suhoća. Zaštitno ulje je idealno za kupače koji su stalno izloženi kloru i slanoj vodi.

Phyto Plage hidratantni šampon za kosu i tijelo nakon sunčanja dolazi u obliku pjenušavog gela i posebno je osmišljen za pranje i njegu kose i kože koja je bila pod utjecajem sunčevih zraka. Idealne teksture za uklanjanje soli, pijeska i klora ovaj šampon na bazi kokosa, obogaćen luksuznim kukui uljem, bogatim esencijalnim masnim kiselinama te hidratantnim ekstraktom bambusa, temeljito čisti kosu i vlasište, obnavlja kožu nakon boravka u slanoj ili kloriranoj vodi te intenzivno hidratizira i njeguje kosu i kožu. Nakon uporabe kosa je meka, a koža tijela svilenkasta na dodir.

Osim navedenih proizvoda kosu treba zaštititi i uz pomoć pomagala, kao što su kape, šeširi i marame i, ako je moguće ne izlagati se sunčevim zrakama u razdoblju između 11 i 15 sati. Tijekom ljetnih mjeseci također je vrlo važno prilagoditi prehranu i obogatiti je beta-karotenom te vitaminima C i E. U kombinaciji s Phyto Plage linijom, adekvatnom zaštitom i uravnoteženom prehranom, vaša će kosa zablistati u punom sjaju i biti spremna za duge ljetne dane i noći. Proizvode iz laboratorija Phyto moguće je pronaći u svim bolje opskrbljenim ljekarnama te na web shopu: www.delmerion.hr.

Savjeti i novosti