Loading...
  • Kategorije
AQUA VITA – najbolji proizvod za dehidriranu kožu
Tijekom ljeta i jakih sunčevih zraka, koža postaje izrazito dehidrirana stoga je hidratacija kože vrlo važna tijekom ljetnih dana i izlaganja suncu.
15. srpnja 2019.
Apivita linija Aqua Vita.jpeg

Tijekom ljeta i jakih sunčevih zraka, koža postaje izrazito dehidrirana stoga je hidratacija kože vrlo važna tijekom ljetnih dana i izlaganja suncu.

Lijepu i njegovanu kožu žele imati svi, a posebno istaknuti svoju ljepotu tijekom ljeta i godišnjih odmora. Kako bi postigli taj rezultat, prvo pravilo kojeg bi se svi trebali držati je hidratacija kože. Naime, dehidrirana koža lica se može vrlo lako prepoznati po crvenilu ili nelagodnom osjećaju zatezanja, a ove posljednice su posebno izražene tijekom ljeta i vrućina.  

Kako bi izbjegli navedene nuspojave i omogućili vam proizvode koji pomlađuju i hrane vašu kožu,  kozmetika Apivita je kreirala Aqua Vitu, vodicu za lice s grčkim planinskim čajem koji pruža snažnu antioksidativnu zaštitu te revitalizira kožu lica. U sebi sadrži čak 97% prirodnih sastojaka, a upravo oni omogućavaju osvježavanje kože i dubinsku hidratizaciju te koži pruža efekt pomlađivanja.

Vodica za lice infuzirana grčkim planinskim čajem uzgojenog na Olimpu pruža koži posebnu antioksidativnu zaštitu i pojačava obranu kože od oksidativnog stresa uzrokovanog vanjskim utjecajima poput UV zračenja ili zagađenja okoliša. Osim toga, pomlađuje i tonira kožu te ju smiruje i pruža osjećaj svježine.

Aqua Vita će vas oduševiti i svojom jednostavnom upotrebom. Proizvod nanesite direktno na kožu lica s udaljenosti od 30 centimetara, nanesite ga prije nanošenja šminke ili nakon njezinog uklanjanja za revitalizaciju kože. Možete ga nanijeti prije izlaganja kože sunčevim zrakama kako bi dobili antioksidativni i fotozaštitni učinak ili nakon izlaganja kože sunčevim zrakama za učinak pomlađivanja i oporavak kože. Također Aqua Vitu možete koristiti nekoliko puta tijekom dana za pomlađivanje kože i kako bi se osvježili, nakon tjelovježbe ili tuširanja ili prije nanošenja kreme za sunčanje.

Linija grčkog kozmetičkog brenda Apivite, Aqua Vita, sastoji se, osim vodice za lice s grčkim planinskim čajem, od još četiri proizvoda koji će u potpunosti osvježiti vašu kožu, bez obzira o kojem tipu kože se radi.

Aqua Vita serum za hidrataciju i revitalizaciju s fitoendorfinima biljke konopljike i hijaluronskom kiselinom koji u sebi sadrži 98% prirodnih sastojaka. Ovaj serum je stvoren za obnavljanje i aktiviranje prirodne funkcije hidratacije kože.

24h hidratantna i revitalizirajuća krema za područje oko očiju s fito endorfinima biljke konopljike i patentiranim ekstraktoim propolisa s 95% prirodnih sastojaka te reducira znakove starenja i umanjuje pojavnost tamnih krugova na području oko očiju.

Aqua Vita 24h hidratantna i revitalizirajuća krema za lice s fito endorfinima biljke konopljike i patentiranim ekstraktom propolisa za normalnu i suhu kožu s 95% prirodnih sastojaka. Ova formula pruža intenzivnu hidrataciju i revitalizira te reducira znakove starenja.

Aqua Vita 24h hidratantna i revitalizirajuća krema za lice s fitoendorfinima biljke konoplje i patentiranim ekstraktom propolisa za masnu i mješovitu kožu koja u sebi ima 98% prirodnih sastojaka, a kao i prethodna, pruža intenzivnu hidrataciju i revitalizaciju te reducira znakove starenja.

Ove godine Apivita slavi i veliki jubilej, 40. godišnjicu postojanja što uključuje i brojne inovacije na području prirodne kozmetike. Kao znak zahvalnosti onima koji su joj poklonili povjerenje, Apivita je tijekom srpnja snizila Aqua Vita liniju za nevjerojatnih 40%. Ovo je idealan trenutak da vašoj koži pružuite vrhunsku prirodnu njegu, a ona će vama to vratiti na najbolji mogući način – svojom ljepotom koja pršti od zdravlja i sjaja.

Savjeti i novosti