Loading...
  • Kategorije
dr.brandt Zaklada
Zaklada dr.Brandt za rješavanje problema mentalnog zdravlja ✔ Posjeti Delmerion webshop i proizvode za njegu tijela, kupuj online!
27. siječnja 2020.
69990741_10156566678567828_4153608128308445184_o.jpg

#SayILoveYou

Dr. Brandt Zaklada posvećena je dobrobiti mentalnog zdravlja te je predana sigurnom i zdravom načinu da se brine, savjeta i educira pojedince i zajednicu. Zaklada je pionir u koraku stvaranja lokalne, nacionalne i međunarodne platforme za destigmatizaciju razgovora koji se odnosi na mentalne probleme poput depresije i prevencije suicida.

Nakon iznenadne smrti našeg voljenog osnivača, dr. Fredrica Brandta, znali smo da je potrebno poduzeti akcije prema rješavanju problema mentalnog zdravlja. U svojoj predanosti da postane resurs u edukaciji naše zajednice i svijeta, dr. Brandt Zakladu je osnovao dr.brandt®, brend kozmetičke linije u partnerstvu s Miami Zakladom.

 

ISTRAŽIVANJE

U duhu našeg osnivača, Dr. Fredrica Brandta, Zaklada će nastaviti svoj rad i istraživanje kako bi podigla svijest o problemu te što više osnažila ljude da progovore o problemima mentalnog zdravlja.

Zaklada po tom pitanju radi na način kreativnih kolaboracija i partnerstva, predana je istraživanju te koristi umjetnost i terapiju kao platformu za diskusiju, prevenciju, razumijevanje, izražavanje i liječenje.

Savjeti i novosti