Sve kategorije

Featured posts

Istaknute objave

Lifestyle

Neoviderm

Noviteti

Savjeti

Saznajte kako

Tretmani kose

Tretmani kože

dr.brandt Zaklada
Lifestyle
27. siječnja 2020.

dr.brandt Zaklada

Zaklada dr.Brandt za rješavanje problema mentalnog zdravlja ✔ Posjeti Delmerion webshop i proizvode za njegu tijela, kupuj online!

69990741_10156566678567828_4153608128308445184_o.jpg

#SayILoveYou

Dr. Brandt Zaklada posvećena je dobrobiti mentalnog zdravlja te je predana sigurnom i zdravom načinu da se brine, savjeta i educira pojedince i zajednicu. Zaklada je pionir u koraku stvaranja lokalne, nacionalne i međunarodne platforme za destigmatizaciju razgovora koji se odnosi na mentalne probleme poput depresije i prevencije suicida.

Nakon iznenadne smrti našeg voljenog osnivača, dr. Fredrica Brandta, znali smo da je potrebno poduzeti akcije prema rješavanju problema mentalnog zdravlja. U svojoj predanosti da postane resurs u edukaciji naše zajednice i svijeta, dr. Brandt Zakladu je osnovao dr.brandt®, brend kozmetičke linije u partnerstvu s Miami Zakladom.

 

ISTRAŽIVANJE

U duhu našeg osnivača, Dr. Fredrica Brandta, Zaklada će nastaviti svoj rad i istraživanje kako bi podigla svijest o problemu te što više osnažila ljude da progovore o problemima mentalnog zdravlja.

Zaklada po tom pitanju radi na način kreativnih kolaboracija i partnerstva, predana je istraživanju te koristi umjetnost i terapiju kao platformu za diskusiju, prevenciju, razumijevanje, izražavanje i liječenje.