Loading...
  • Kategorije
Imate li vi svoju BEEauty rutinu?
BEEauty rutina s APIVITA potpisom puno je više od nanošenja kozmetičkih proizvoda i brige za tijelo izvana. Holistički pristup koji APIVITA promiče uključuje odgovornost kako prema sebi izvana tako i iznutra uz potpunu odgovornost prema prirodi i svakom članu društva.
10. rujna 2021.
Dizajn bez naslova (1).jpg

BEEauty rutina s APIVITA potpisom puno je više od nanošenja kozmetičkih proizvoda i brige za tijelo izvana. Holistički pristup koji APIVITA promiče uključuje odgovornost kako prema sebi izvana tako i iznutra uz potpunu odgovornost prema prirodi i svakom članu društva.

Ljetne temperature su iza nas baš kao i svi oni bezbrižniji dani uz more i otvorene bazene. Vraćamo se ili smo se već i vratili svim (ne)mogućim izazovima od školskih i studentskih do onih poslovnih, a to svakako uključuje i stare i nove rutine vezane za njegu kože, kose i zubi. U ovo “bablje ljeto” odnosno pred sam početak jeseni kreirajte novu – BEEauty rutinu.

U središtu Zagreba zakoračite u magični APIVITA svijet na adresi Gundulićeva 9 i pronađite proizvode koji će vašem tijelu pružiti najbolju njegu i zaštitu, a istovremeno kroz cjelokupno iskustvo ćete se odmaknuti od stresne svakodnevnice i opustiti sva svoja osjetila. Stručni APIVITA savjetnici za ljepotu individualno će vam pristupiti u kreiranju vaše BEEauty rutine kako biste optimalno zadovoljili sve potrebe vašeg tijela kad je u pitanju njega i zaštita, a tu su i drugi APIVITA proizvodi s kojima ćete i kod kuće moći uživati u čarima Mediterana kako biste opustili svoj duh i postigli balans u životu.

APIVITA iz Grčke poznata je u cijelom svijetu kao odgovoran sukreator vrhunskih prirodnih proizvoda čije su znanstvene formulacije neuptino djelotvorne. Pišemo sukreator jer znanstvenici koji stoje iza formulacija zapravo samo nadopunjuju ono što su pčele i cjelokupna priroda već stvorili. Svaki proizvod s APIVITA potpisom sadrži više od 90% prirodnih sastojaka, a neki su i 100% prirodni kao što je BEESENTIAL NOĆNI BALZAM. Stoga ne čudi da je potražnja za prirodnom kozmetikom stalno u porastu ali APIVITA od 1979. godine kontinuirano pažljivo stvara prirodne kozmetičke proizvode ne narušavajući prirodne procese i mogućnosti.

BEEauty rutina uključuje proizvode koje su primarno stvorile pčele, a u APIVITA laboratorijima nadopunili vrhunski stručnjaci kako biste ljepotu vaše kože, kose i zubi nastavili njegovati usklađujući se sa prirodom i razvijajući vlastiti duh u najvišim vrijednostima ljubavi prema sebi i okolini. Tako ćete među više od 300 proizvoda u APIVITA store-u u Gundulićevoj 9. na policama ljekarni i u Muller trgovinama, pronaći sve što je potrebno kako biste kožu lica dodatno hidratizirali nakon ljeta, napravili dobar piling i(li) nahranili kožu bogatim maskama, serumima i kremama.

Svakako treba spomenuti i jedinstveni proizvod na tržištu koji će “zaključati vlagu” kao korak 2 u njezi lica, a to je BEESENTIAL DNEVNO ULJE ZA LICE kojim se koža neće mastiti ali ćete joj pružiti hidrataciju, hranjive sastojke i ojačat ćete cjelokupnu kožnu barijeru. Holistički pristup njezi s APIVITA potpisom možete primijeniti i na kosi koja je apsolutno u fokusu nakon ljetne izloženosti suncu, a uz vrhunske proizvode čiji je sastav toliko prirodan kosi ćete vratiti sjaj i čvrstoću od korijena do vrhova. APIVITA upravo svojim ciljanim djelovanjem razuvjerava i najveće skeptike da se prirodnim i nimalo agresivnim formulacijama koje su čiste i odgovorne prema prirodi i čovjeku može riješiti svaki izazov i stanje na koži i kosi. Njega ruku i noktiju također neka bude dio vaše BEEauty rutine, a dentalna njega i odgovornost nezaobilazni su na APIVITA popisu. Pažljiva usmjerenost na najmlađe svidjeti će se roditeljima kroz proizvode koji će olakšati rutine u njezi i zaštiti djece. APIVITA BEEauty rutina svakako uključuje i trenutke opuštanja mimo kozmetike pa su tako tu eterična ulja i pastile za potpuni well-being koncept življenja.

APIVITA je način života. I BEEauty rutina koju možete već danas početi primjenjivati u svom životu jedan je od najboljih načina ne samo njegovanja sebe i svog tijela (i duha) nego i očuvanja prirode i uzvraćanja ljubavi prema pčelama i Zemlji koja je naš dom.

Savjeti i novosti