Sve kategorije

Featured posts

Istaknute objave

Lifestyle

Neoviderm

Noviteti

Savjeti

Saznajte kako

Tretmani kose

Tretmani kože

Prirodno rješenje protiv ispadanja kose – specijalizirano za žene!
Noviteti
6. veljače 2023.

Prirodno rješenje protiv ispadanja kose – specijalizirano za žene!

Kako spriječiti ispadanje kose? Saznaj danas!

ispadanje ksoe kod žena naslovna.jpg

Kada je u pitanju određivanje točnog uzroka ispadanja kose kod žena, ne postoji jedinstven uzrok. Za većinu žena, gubitak kose zapravo je rezultat mnoštva čimbenika - često čimbenika koji se ne mogu kontrolirati. Ispadanje kose možemo grupirati u reaktivno i progresivno ispadanje kose. Progresivno ispadanje kose spada u ono nasljedno, a reaktivno, kako mu ime kaže, spada u ispadanje kose uzrokovano vanjskim faktorima.

Kada se susretnemo s ispadanjem kose, najčešće se pitamo kako spriječiti ispadanje kose? Osim načina života, prehrane i reduciranja stresa, na tržištu postoje brojni proizvodi koji tvrde da ublažavaju i sprječavaju opadanje kose, no – koji je najučinkovitiji tretman za kosu? Otkrili smo najučinkovitije rješenje koje je pritom i prirodno, a s obzirom da nismo „gatekeeperi“ donosimo vam rješenje koje će spriječiti ispadanje i potaknuti rast nove, zdravije i jače kose.Što uzrokuje ispadanje kose?

Genetika — Kao najčešći uzrok gubitka kose kod žena diljem svijeta, nasljedni čimbenici igraju značajnu ulogu u riziku od razvoja androgene alopecije kod žena. Rani znakovi ove vrste opadanja kose kod žena uključuju i stanjivanje kose.

Hormonalne promjene i menopauza — Naši hormoni utječu na zdravlje i funkciju svakog organa i sustava u našem tijelu. Dokazano je da je hormonski disbalans uzrok ispadanja kose kod žena, a on se najčešće događa u menopauzi.

Period nakon trudnoće i dojenja - Mnoge mlade mame pate od ispadanja kose nekoliko mjeseci nakon porođaja. Dermatolozi ovo stanje nazivaju prekomjernim ispadanjem kose. Pretjerano ispadanje kose nakon trudnoće uzrokovano je padom razine estrogena, ali je normalno.

Nuspojave od lijekova — Za neke žene koje žive s drugim kroničnim zdravstvenim stanjima, neugodna nuspojava nekih tretmana može uključivati razvoj androgene alopecije. Ovisno o stanju koje se liječi i dostupnim mogućnostima liječenja, možda će biti moguće prekinuti uzimanje lijeka koji uzrokuje gubitak kose kako bi se smanjio rizik od dugoročnih posljedica.

Visoke razine stresa — Tijekom stresnih razdoblja (bilo osobne li profesionalne prirode), moguće je da žene dožive ispadanje značajne količine kose.

Zračenje ili kemoterapija — Koriste se za liječenje raznih vrsta raka, poznato je da zračenje i kemoterapija uzrokuju značajan gubitak kose. Ovi su tretmani osmišljeni za ciljanje i ubijanje stanica raka. Vrlo je uobičajeno da žene koje su podvrgnute ovim tretmanima izgube kosu (iako ona obično ponovno izraste nakon što oni završe).

Frizure i estetski tretmani — Često zanemareno, nošenje frizura koje povlače tjeme ili podvrgavanje višestrukim kemijskim izbjeljivanjima ili estetskim tretmanima kose može rezultirati značajnim gubitkom kose tijekom vremena.Revolucionarni prirodni tretman protiv reaktivnog ispadanja kose

Nova formula Phytocyane ampula koje sprječavaju reaktivno ispadanje kose je koncentriranija i učinkovitija, objedinjuje nove aktivne sastojke za sprječavanje ispadanja kose i vraćanje volumena, snage i sjaja.

Ekstrakt ginko bilobe: Stimulirajući, antioksidativni i energizirajući sastojak koji vraća energiju oslabljenim folikulima dlake. Njegova uporaba u formuli, u kombinaciji s primjenom masaže, potiče mikrocirkulaciju u vlasištu koja je neophodna za optimalan i pravilan rast kose.

Proteini svile: Bogati cistinom, jedan su od bitnih sastojaka koji pomažu vratiti volumen i sjaj. Rezultat je još impresivniji u kombinaciji s esencijalnim vitaminima B5 i B6.

Ekstrakt tulipana: Ovaj novi aktivni sastojak patentiran od strane PHYTO-a, stimulirajući KAP (proteine povezane s keratinom), ima globalno djelovanje na kosu, poboljšavajući i jačajući njenu strukturu.Tretman protiv progresivnog ispadanja kose za žene


Phytocyane ampule za spriječavanje progresivnog ispadanja kose prava su inovacija: njihov patentirani organski ekstrakt mace intenzivno potiče rast kose. Ova originalna formula koristi rigorozno odabrane i visoko koncentrirane biljne aktivne sastojke za jačanje vlakana kose.

Hidrolat lupina: Izuzetno bogat proteinima, ovaj botanički ekstrakt regulira enzim 5-alfa reduktazu, ključni biološki cilj za usporavanje progresivnog gubitka kose.

Ekstrakt mace: Potiče WNT protein koji aktivira i produžuje rast kose. Također pomaže u jačanju nove kose osiguravajući da su folikule dlake čvrsto ukorijenjene.

Ekstrakt tulipana: Ovaj novi aktivni sastojak patentiran od strane PHYTO-a, stimulirajući KAP (proteine povezane s keratinom), ima globalno djelovanje na kosu, poboljšavajući i jačajući njenu strukturu.

Proteini svile: Bogati cistinom, jedan su od bitnih sastojaka koji pomažu vratiti volumen i sjaj. Rezultat je još impresivniji u kombinaciji s esencijalnim vitaminima B5 i B6.Kako potpuno spriječiti ispadanje kose?

Uz odgovarajuće PHYTOCYANE tretmanske ampule, potrebno je koristiti i PHYTOCYANE šampon protiv ispadanja kose koji na potpuno prirodan način potiče rast i jača folikule kose. Uz PHYTOCYANE tretman, poželjno je koristiti i kapsule protiv ispadanja kose PHYTOPHANERE. PHYTOPHANERE kapsule nadomjestak su prehrani koje sadrže vitamine, koji potiču rast i snagu kose sa samo 2 kapsule dnevno. Koristeći ove kapsule, kosa i nokti će vam biti zahvalni! Vitamin B6 doprinosi proizvodnji aminokiseline cisteina koja čine keratin, sastavni dio kose, dok vitamin B8 i cink doprinose njihovoj ljepoti i kvaliteti.

PHYTOCYANE tretman možete naći u bolje opskrbljenim ljekarnama i Mullerima diljem Hrvatske, kao i na našem webshopu.