Sve kategorije

Featured posts

Istaknute objave

Lifestyle

Neoviderm

Noviteti

Savjeti

Saznajte kako

Tretmani kose

Tretmani kože

Kako je Marvis zaveo Hrvatsku?
Lifestyle
27. siječnja 2020.

Kako je Marvis zaveo Hrvatsku?

Marvis, danas brend pasti za zube poznat na svjetskoj razini, rođen 1958. godine u Italiji, još je tada svijet obogatio svojim nesvakidašnjim pastama za zube. Njegov osnivač, Earl Franco Cella di Rivaradates je želio stvoriti nešto potpuno nekonvencionalno, autentično i svakako, ispred svog vremena.

78286360_1338857199625725_8307017618674417664_o.jpg

Marvis, danas brend pasti za zube poznat na svjetskoj razini, rođen 1958. godine u Italiji, još je tada svijet obogatio svojim nesvakidašnjim pastama za zube. Njegov osnivač, Earl Franco Cella di Rivaradates je želio stvoriti nešto potpuno nekonvencionalno, autentično i svakako, ispred svog vremena. Uz tu misiju, zaista nije bilo teško Marvisu osvojiti cijeli svijet svojim jedinstvenim brendom, točnije okusima i izgledom.

Iako je vladavina Marvisa počela 1960-ih godina u svijetu, u Hrvatsku je došao tek 2018. godine zahvaljujući tvrtki Delmerion d.o.o. na opće oduševljenje mnogih. Formula Marvis pasta za zube sastoji se od od 7 unikatnih, nadasve neobičnih i zavodljivih okusa koji nude vrtlog senzacija te su zbog svoje inventivnosti u potpunosti uzdignuli i transformirali percepciju o oralnoj njezi.

Dolazak ovog kultnog brenda i na naše tržište, razveselio je sve one koji od pasti za zube očekuju puno više te imaju postavljene visoke estetske kriterije, kao i što teže izvrsnosti i luksuzu životne filozofije. Tako su paste za zube s potpisom Marvis one paste koje transformiraju jednostavnu rutinu pranja zuba u jedinstveno iskustvo, a namijenjene su svima koji u svoj život žele unijeti dašak neočekivanog, intrigantnog, cool i apstraktnog. Odišu nesvakidašnjim retro dizajnom koji u potpunosti pomiče granice suvremene umjetnosti, stoga ne čudi kako se upravo Marvis postavio kao „must-have“ proizvod koji se mora pronaći u vašem kozmetičkom ormariću.

Naime, živjeti život u svoj njegovoj punini znači osloboditi se uvriježenih okova svakodnevice, a Marvis je zbog svoje neprikosnovene izvrsnosti i predanosti najsitnijim detaljima, u tome itekako uspio. Marvis se uzdigao na sam tron trendova kada je u pitanju oralna higijena i cjelokupna filozofija svakodnevne njege, a zahvaljujući svojoj izvrsnosti, briljantnosti i uzastopnom pomicanju granica svega što smo do sada poznavali, 60 godina nakon svog osnivanja – i dalje nema konkurenciju.