Sve kategorije

Featured posts

Istaknute objave

Lifestyle

Neoviderm

Noviteti

Savjeti

Saznajte kako

Tretmani kose

Tretmani kože

Naslovnica Objave
Istaknute objave
Koja su to dva superheroja koja svaka obitelj mora imati u kupaonici?
Istaknute objave,
Lifestyle,
Neoviderm,
Tretmani kože
23. srpnja 2021.

Koja su to dva superheroja koja svaka obitelj mora imati u kupaonici?

Svi volimo superheroje ma koliko bili odrasli... Ali ih često povezujemo uz nestvarne situacije i kao priče sa lijepim završetkom koje nisu baš realne.

Bez naslova – kopija – kopija – kopija.png

Svi volimo superheroje ma koliko bili odrasli... Ali ih često povezujemo uz nestvarne situacije i kao priče sa lijepim završetkom koje nisu baš realne. Ali postoje dva superheroja koja nadilaze priče i poduzimaju stvarne akcije u stvarnom životu i tu su nadohvat ruke. U ljekarnama diljem Hrvatske i(li) kroz par klikova na webshopu www.delmerion.hr.

NEOVIDERM emulzija za kožu i MARVIS ruku pod ruku ovo ljeto spašavaju kožu i uljepšavaju zube cijeloj obitelji!

NEOVIDERM emulzija za kožu zaštitnik je kože cijele obitelji. Emulzija je to koja svojim sastavom, a tu se posebno ističu beta glukan, hijaluronska kiselina i alginat, logično nameće kao prvi izbor u S.O.S. situacijama kad je stanje kože u pitanju. Kreirao ju je talijanski proizvođač Instituto Ganassini, a u Hrvatskoj je apsolutni broj 1 kad su u pitanju svi izazovi za kožna oštećenja ljeti. Ova višenamjenska emulzija je medicinski proizvod koji pridonosi zaštiti kože, njezinoj dubinskoj hidrataciji, smanjuje opekline, kao i ostale upalne procese te pospješuje fiziološki proces normalizacije kože. NEOVIDERM je dermatološki testiran, prilagođen za najosjetljiviju kožu te se upravo zbog toga može koristiti i na bebinoj koži. Također je testiran na citotoksičnost s garancijom neprisustva teških metala u svom sastavu.

Bezbrižno ljeto po pitanju kože za cijelu obitelj zagarantirano je uz tubicu NEOVIDERM emulzije!

A zubi?

Oni nisu osjetljivi na sunce ali hrana, posebno šećeri iznimno su prisutni u ljetnom periodu kroz voće i hladne deserte kao što je sladoled.

Za čiste, zdrave i bijele zube pobrinuti će se MARVIS!

  

  

KUPI OVDJE

MARVIS je kultna talijanska pasta za zube koja svakodnevno pranje zubi dovodi na sasvim novu razinu i pruža iskustvo koje je sa svakim okusom drugačije. Okusom? Da, da... Čak 8 različitih okusa naglašenih sa 8 različitih boja stvoriti će potpuno nevjerojatan moment u vašoj kupaonici gdje će rutina četkanja zubi postati zabavni doživljaj pun iznenađenja. Zubi će biti čisti i zdravi, a dah svjež!

U MARVIS svijetu se nadilaze koncepti tradicionalne paste za zube jer je to znatiželjan svijet u kojem su oni koji su spremni otkrivati nove stvari.

Prepustite se ljetu i uživajte u svakom trenutku, dva superheroja NEOVIDERM i MARVIS neka se pobrinu za kožu i zube cijele obitelji!