Sve kategorije

Featured posts

Istaknute objave

Lifestyle

Neoviderm

Noviteti

Savjeti

Saznajte kako

Tretmani kose

Tretmani kože

Naslovnica Objave
Istaknute objave
MARVIS JE SVE POPULARNIJI U HRVATSKOJ!
Istaknute objave,
Lifestyle
10. rujna 2021.

MARVIS JE SVE POPULARNIJI U HRVATSKOJ!

MARVIS je #višeodpastezazube i sa svojih 8 različitih okusa sve je popularniji u Hrvatskoj, a zbog trenutne posebne ponude u ljekarnama i na webshopovima nitko ne kupuje samo jedan komad!

Dizajn bez naslova (5).jpg

MARVIS je #višeodpastezazube i sa svojih 8 različitih okusa sve je popularniji u Hrvatskoj, a zbog trenutne posebne ponude u ljekarnama i na webshopovima nitko ne kupuje samo jedan komad!

Rijetko koji proizvod, a posebno pasta za zube, izaziva toliko pažnje kao MARVIS. Fashion znalci i zaljubljenici u lijepo i funkcionalno su prepoznali vrijednost tih šarenih pasti za zube koje omogućavaju blistav osmijeh i svjež dah.

Naš MARVIS, osim na Delmerion webshopu, se pojavljuje na sve više polica hrvatskih ljekarni i webshopova, pa i unutar ELFS lifestyle ponude (a, u najavi su i neki concept store-ovi). U MARVIS ponudi se nalaze MARVIS zubne paste, četkice, najbolja vodica za ispiranje usta prepoznatljivog dizajna i kvalitete. S MARVISom rutina pranja zubi dovodi se na sasvim novu razinu. To je iskustvo za sva osjetila, kojim se kroz dvije minute koliko se stomatološki preporučuje pranje zubi, može proputovati cijeli svijet, doživjeti avanture samo u rangu filmskih scenarija, jer MARVIS okusi nadograđeni na svježinu mente vas odvedu gdje god poželite.

LICORICE okus će vas odvesti u talijanski Amarelli koji proizvodi „najfinije slatkiše na svijetu“, a s JASMIN okusom možete se prošetati najmirisnijim vrtovima. CIMET ili GINGER posebna su iznenađenja za vaše nepce, a uz AQUATIC okus možete zaroniti u najdublje tajne mora i mimo ljeta. Za sve ljubitelje klasike tu je WHITENING MINT i(li) CLASSIC STRONG. I još je jedan zanimljiv spoj s MARVIS potpisom, a to su aromatične začinske note zvjezdanog anisa s vanserijskom oštrinom mente u ANIS MINT tubi tirkizne boje.

Uz najbolje paste za zube, MARVIS lifestyle, beauty rutinu može upotpuniti sa koncentriranom vodicom za ispiranje usta, bijelom ili crnom četkicom pa odnedavno i zanimljivim stalcima kojima ćete svoj MARVIS koji je #višeodpastezazube istaknuti među kozmetikom.

Drska, kultna, originalna, jednom riječi – suvremena, MARVIS je pasta za zube koja je nešto sasvim drugačije u “toj kategoriji”. MARVIS nadilazi tradicionalne koncepte zubne paste. To je svijet koji je znatiželjan i otvoren za nove stvari: on transformira jednostavne svakodnevne geste u trenutke čistog užitka.

img

Nikako ne propustite i zanimljive MARVIS setove 3 okusa ili vrlo sofisticirano pakiranje od 7 okusa koji su savršeni pokloni sa stilom!

Cijena MARVIS paste za zube je snižena – izaberi svoj okus i naruči na Delmerion webshopu.

MARVIS je sve popularniji u Hrvatskoj s razlogom! Neka bude dio i vaše svakodnevnice za blistaviji osmijeh i svježiji dah! I ne zaboravite - najbolji način da životu pokažete zube je da se nasmijete!

img