Loading...

Marvis paste za zube zavele cijeli svijet!?

marvis_amarelli_licorice_3.jpg

Marvis je brend rođen u davne 1958. godine u Firenci, Italiji,a osnovao ga je Earl Franco Cella di Rivaradates. Još u prošlom stoljeću, filozofija brenda koji je svijet obogatio nesvakidašnjim pastama za zube, bila je stvoriti nešto potpuno nekonvencionalno, autentično i svakako -  ispred svog vremena.  Na opće zadovoljstvo svih onih koji njeguju visoke postulate izvrsnosti kada je u pitanju estetika i luksuzna kvaliteta življenja – Marvis paste za zube stigle su i na hrvatsko tržište.

Formula Marvis pasta za zube sastoji se od se od 7 unikatnih, nadasve neobičnih i zavodljivih okusa koji nude vrtlog senzacija te su zbog svoje inventivnosti u potpunosti uzdignuli i transformirali percepciju o oralnoj njezi.

Potpuno nesvakidašnji i apstraktni dizajn pasta za zube, odigrao je veliku ulogu u činjenici su Marvis paste za zube više od pola stoljeća kultni & must- have proizvod specijalno dizajniran za sve one koji od pasta za zube traže više, a kvalitetu svoje svakodnevne njege žele uzdignuti na najvišu moguću razinu.

Nije dugo trebalo da njihovu izvrsnost uvidi i prepozna ostatak svijeta, a ostalo je povijest...

Nesvakidašnji dizajn Marvis pasta za zube s metalnim odsjajem i retro detaljima -  kozmetičke ormariće u kupaonicama pretvaraju u hipnotičku fuziju ekskluzivne  i unikatne svakodnevne njege, ali i mjesta gdje se spajaju fashion trendovi i suvremena umjetnost.

Osjećaj dugotrajnog, senzacionalnog okusa i osjećaja koje pružaju Marvisove paste za zube -  moćan je, zavodljiv i zarazan, a svaki od 7 okusa povezuje inovativna formula koja garantira moćnu i neprobojnu zaštitu zuba i zubnog mesa te zaustavlja stvaranje plaka i karijesa.

Marvis se uzdigao na sam tron trendova kada je u pitanju oralna higijena i cjelokupna filozofija svakodnevne njege, a zahvaljujući svojoj izvrsnosti, briljantnosti i uzastopnom pomicanju granica svega što smo do sada poznavali, 60 godina nakon svog osnivanja – i dalje nema konkurenciju.