Sve kategorije

Featured posts

Istaknute objave

Lifestyle

Neoviderm

Noviteti

Savjeti

Saznajte kako

Tretmani kose

Tretmani kože

Naslovnica Objave
Istaknute objave
Spas protiv hiperpigmentacija uz novi moćan duo s 20% čistog vitamina C
Istaknute objave,
Noviteti,
Tretmani kože
25. veljače 2021.

Spas protiv hiperpigmentacija uz novi moćan duo s 20% čistog vitamina C

Dr.BRANDT skincare formulirao je DARK SPOTS NO MORE i C SCRIPTION u cilju protiv smanjenja svih vrsta hiperpigmentacija

bright this way naslovna.jpg

Više od 200 milijuna žena širom svijeta pati od poremećaja pigmentacija koji mijenjaju kvalitetu njihovog tena. Dr.BRANT skincare je nadahnut pacijentima i ovom problematikom stvorio liniju BRIGHT THIS WAY kako bi zaštitio kožu od neželjenih hiperpigmentacija i UV oštećenja jedinstvenim formulama. Dark Spots No More® i C Scription su proizvodi najnovije linije koji sadrže visoko učinkovite kiseline, sastojke za blistavost kože i sastojak zlatnog standarda – vitamin C u obliku 20% THD askorbata.

Cilj je bio stvoriti tretman koji djeluje i na najtvrdokornije mrlje, što je postignuto prvenstveno koncentratom protiv tamnih mrlja DARK SPOTS NO MORE® koji djeluje izravno na sve vrste hiperpigmentacija, neovisno o tipu i tonu kože. Njegova posebnost je to što detektira kožu zahvaćenu svim vrstama hiperpigmentacija – tamnim mrljama, mrljama od akni, staračkim pjegama, melasmom, mrljama od sunca; te ih ciljano izbjeljuje dok niti malo ne izbjeljuje zdravu kožu.

Upravo je visoko koncentrirana formula s 21% posvjetljujućih sastojaka u koju je uključen i jedan od najtraženijih sastojaka u posljednje vrijeme – niacinamid i to 5%-tni, zaslužna za posvjetljivanje bilo koje vrste mrlja.

Uz njega je nezaobilazan serum C SCRIPTION, proizvod koji se nanosi na cijelo lice nakon Dark Spots No More®. On ujednačava ten kože, zaglađuje linije, bore i potiče proizvodnju prirodnog kolagena. U sebi sadrži čak 20% čistog vitamina C u obliku 20% THD askorbata, sastojka koji se naziva i „zlatni standard vitamina C“, a topiv je u ulju što znači da prodire dublje u kožu te je jedan od najsnažnijih antioksidanata.

U svojoj formuli ima i ekstrakt limunskog kavijara što je bogati izvor prirodnih AHA kiselina koje rade piling i posvjetljuju mrlje te se zbog cijele kombinacije formuliranih sastojaka prije izlaganja suncu mora nanijeti zaštitni faktor na lice.

Proizvode iz nove Dr.BRANDT skincare linije možete pronaći na www.delmerion.hr u bolje opskrbljenim ljekarnama te Muller dućanima.