Loading...

Zdrava i njegovana kosa krije se iza APIVITA prirodne kozmetike

Prirodni proizvodi za kosu

U 30-tak vrhunskih, prirodnih proizvoda APIVITA linije za kosu, krije se sve ono što joj je potrebno, bez obzira imate li normalnu, masnu ili suhu, muče li vas problemi vezani uz prhut ili pak ispadanje.

Lijepa i njegovana kosa postala je imperativ u današnjem svijetu. Kosa je nešto što nas i definira. Kosa je i odraz našeg zdravlja. Bez obzira imate li dugu ili kratku, crnu, plavu, smeđu ili crvenu, jedno je sigurno, a to je činjenica da je samo zdrava kosa i lijepa kosa. Osim što je pokazatelj svega što se događa u našem tijelu, preko nje se može odrediti i zdravstveno stanje organizma. Kosa tako reagira na stresne situacije, razne bolesti, nepravilnu i neuravnoteženu prehranu te utjecaje koji dolaze iz okoline. Kako bi se postigao onaj željeni zdravi sjaj kose, potrebno je voditi računa o pravilnoj prehrani i adekvatnoj njezi, a kosa će vam biti vječno zahvalna.  

Prehrana bogata zelenim i žutim voćem i povrćem, kao i meso i mliječni proizvodi bit će zaslužni za kvalitetniju kosu. Na jelovniku bi se trebalo nalaziti i što više mineralnih tvari koje su zaslužne za proces stvaranja kose. Jedan od najčešćih uzroka ispadanja krije se u nedostatku željeza i cinka u organizmu, dok nedostatak vitamina A dovodi do tanke i lomljive kose. Vitamini C i E, također su vrlo važni za zdravlje kose jer omogućuju bržu cirkulaciju oko korijena dlake te tako tvari koje su nužne za rast kose brže i lakše dopiru do njega.

Uz  adekvatnu prehranu iznimno je važno voditi računa i o proizvodima i preparatima koji se koriste za kosu. Prednost bi baš uvijek trebalo dati prirodnim proizvodima koji će na blag, a djelotvoran način očistiti i njegovati, te je zaštititi od štetnih vanjskih utjecaja. APIVITA, grčki brend prirodne kozmetike u svojem je bogatom asortimanu proizvoda poseban naglasak stavila na njegu kose. U 30-tak vrhunskih, prirodnih proizvoda krije se sve ono što vaša kosa treba, bez obzira obzira kakav tip ili problem kose imate.

Muški tonik šampon s pasjim trnom i ružmarinom, šampon protiv suhe prhuti s celerom i propolisom, šampon za svakodnevnu njegu, šampon formuliran za obojenu kosu, balans šampon za masnu kosu i vlasište; regenerator za suhu i oštećenu kosu s maslinom i medom, hidratantni regenerator za sve tipove kose, regenerator bez ispiranja za obojenu te regenerator za suhu i oštećenu kosu; express beauty maska za kosu s pasjim trnom, ulje za uklanjanje prhuti s celerom i propolisom, samo su neki od proizvoda iz ove APIVITA linije s posebnom namjenom koji izravno djeluju na problem kose i vlasišta. Svi proizvodi iz linije sadrže minimalno 80 posto prirodnih sastojaka, nisu testirani na životinjama i dolaze u 100 posto recikliranoj ambalaži.

Osim ulja za uklanjanje prhuti koje u sebi sadrži 100% prirodnih sastojaka koje pruža i trenutačno olakšanje od svrbeža, APIVITA u svojoj ponudi ima i ulje s propolisom. To ulje sa 100 posto prirodnih sastojaka održava ravnotežu prirodne flore vlasišta, hrani te jača korijen vlasi. Nemojte zaboraviti da svako ulje treba temeljito isprati s vlasišta.

U APIVITA asortimanu možete pronaći i posebno popularan šampon za osjetljivo vlasište s lavandom i medom s 93 posto prirodnih sastojaka. On se može koristiti za osjetljiva vlasišta djece, protiv svrbeži vlasišta pa čak i kod seboroičnog dermatitisa vlasišta.

Poznato je kako je manjak volumena kose veliki problem kod mnogih zbog čega kosa izgleda beživotno, stoga APIVITA nudi liniju s hijaluronom, koja u sebi sadrži šampon, regenerator i masku za kosu. Uz ovu liniju, kosa dobiva dodatni volumen i jači volumen, a istovremeno ima jedinstvenu revitalizaciju i okrepljenje. Također je mogu koristiti i muškarci i žene.

U svojim šamponima, regeneratorima, maskama, losionima i serumima za kosu, APIVITA zamjenjuje vodu organskim infuzijama, kao što je organski ružmarin koji proizvodima pruža antioksidativnu zaštitu. S obzirom na to da većina kozmetičkih proizvoda u sebi sadrži više od 70% vode, baza APIVITA proizvoda je bogata antioksidativnim sastojcima. Infuzija ružmarina smatra se najučinkovitijom otopinom protiv starenja kose, a istovremeno nudi jedinstvenu revitalizaciju i okrepljenje.

2019. godine APIVITA je proslavila 40. godišnjicu postojanja što uključuje i brojne inovacije na području prirodne kozmetike. Kao znak zahvalnosti onima koji su joj poklonili povjerenje, APIVITA je tijekom lipnja cjelokupnu liniju za kosu snizila za nevjerojatnih 40 posto. Nadamo se da vaša kosa istinski uživa u prirodnoj njezi. Ujedno, to je bio idealan trenutak da vaša kosa uživa u vrhunskoj formuli, a ona će vam to vratiti na najbolji mogući način - svojom ljepotom koja pršti od zdravlja i sjaja.